Увійти

«Львів» – «Зоря»: прогноз і ставка. Луганці залишать за собою третю позицію

10:11, 19 Листопада 2021
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

«Зоря», в активі якої, якщо дивитися на результат кубкового поєдинку з урахуванням овертайму, вже шість перемог поспіль, зіграє у Львові. Однойменний клуб «перебивається з хліба на воду», займаючи місце в зоні перехідних матчів, а за кількістю втрачених очок він взагалі передостанній. Луганці в минулому сезоні двічі розгромили «Львів», тож навряд чи матимуть багато проблем у суботньому матчі.

Поділитися:

«Львів»

Львів’яни в останньому турі приймали «Десну» й, попри практично рівні, за оцінками букмекерів, шанси суперників на перемогу, поступилися з рахунком 0:2. Господарі поля повністю переграли чернігівців у першому таймі, але забити не зуміли. На початку ж другого пропустили після розіграшу кутового, а наприкінці матчу Ільющенков не зумів відбити не дуже складний удар Завійського. В компенсований час за грубий фол був вилучений захисник команди Романчук.

«Синьо-золоті леви» залишаються однією з двох команд (друга – «Маріуполь»), які ще не перемагали на домашній арені. В активі львів’ян тільки три нічиї. П’ять матчів, у тому числі чотири з п’яти останніх, вони програли.

«Зоря»

«Мужики» в 14-му турі в Запоріжжі зусиллями Шахаба обіграли «Верес». Господарі поля відзначились вже на 10-й хвилині гри, але Гладкий забив, порушивши при цьому правила. Втім, одразу після перерви іранський форвард луганців, який набрав чудову форму (на його рахунку 6 голів в останніх 4-х поєдинках), «вистрілив дуплетом». Незадовго до фінального свистка він оформив другий у своїй українській кар’єрі хет-трик (перший був ще в «Олімпіку»), встановивши остаточний рахунок зустрічі – 3:0. Міг записати своє прізвище в протокол матчу й Аллахяр, але, вийшовши сам на сам з Когутом, влучив в бокову стійку.

«Чорно-білі» на виїзді програли тільки одного разу, а саме «Шахтарю». З «Рухом» луганці розділили очки, а інших чотирьох суперників обіграли з загальним рахунком 19:5!

В останніх п’яти очних зустрічах львів’яни не забили у ворота «Зорі» жодного голу. Але, якщо перші дві з них завершились нульовими нічиїми, то три останніх луганці виграли з загальним рахунком 11:0. У минулому сезоні у Львові гості забили усі свої п’ять голів ще у першому таймі (5:0). В Запоріжжі ж також видали «ударну» першу половину зустрічі (4:0), а після перерви вже «відпочивали».

Прогноз

В четвер луганський клуб гратиме у Римі надзвичайно важливий з точки зору подальшого продовження боротьби за вихід з групи поєдинок. Цілком ймовірно, що, програвши його, «Зоря» втратить будь-які шанси на вихід до плей-оф Ліги конференцій. Причому сподіватися на те, що «Рома», яка в протистояннях з норвезьким «Буде/Глімт» набрала тільки одне очко, знову поставиться до єврокубкового матчу з «прохолодою», безглуздо. Італійці з легкістю перемогли в Україні, тож напевне спробують забронювати собі вихід до наступного раунду вдома. Отже, думаю, що й Віктор Скрипник це прекрасно розуміє. Саме тому очікую на чергову перемогу «мужиків» на внутрішній арені, обравши варіант із форою (-1.0) на гостей. Чемпіонат для «чорно-білих» зараз в пріоритеті.

Виграй 5 тисяч гривень за прогноз у конкурсі «Час Покаже»

Ординар: Програш
УПЛ. 15-й тур
14:00/20 лис
«Львів» – «Зоря»

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
10:11, 19 Листопада 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
10:11, 19 Листопада 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
10:11, 19 Листопада 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
10:11, 19 Листопада 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
10:11, 19 Листопада 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
10:11, 19 Листопада 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія