Увійти

«Колос» – «Львів»: прогноз і ставка. Боротьби буде багато, щодо голів є сумніви

11:10, 30 Жовтня 2021
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Першими в УПЛ за зимовим часом зіграють аутсайдери вищого дивізіону. «Колос» та «Львів» в новому сезоні нечасто радують своїх фанатів, наразі перебуваючи на 11-му та 14-му місці відповідно. Ковалівці програли три останні матчі, не забивши в них жодного голу. «Синьо-золоті леви» взагалі мають тільки одну перемогу в чемпіонаті, хоча, на відміну від суперника, зуміли вийти до чвертьфіналу Кубка України. Не думаю, що ми станемо свідками яскравого поєдинку двох найменш результативних команд еліти.

Поділитися:

«Колос»

«Хлібороби» з середини жовтня зіграли три поспіль виїзні поєдинки. Після поразки від «Дніпра-1» (0:2) команда вирушила до Запоріжжя, де з мінімальним рахунком 0:1 поступилася «Зорі». А серед тижня, як і «Десна» на попередній стадії, «Колос» не зумів захистити честь представників вищого дивізіону в кубковому матчі з лідером Першої ліги «Металістом». Гості в Харкові, попри те, що грали основним складом, знову не проявили себе в атаці. Пропустили ж після подачі з кута поля, яку Мізюк сильним ударом в дотик переправив до сітки воріт Волинця. До речі, голкіперу ковалівців довелося добряче «попітніти» протягом матчу, тож рахунок на користь господарів поля міг би бути й більшим.

Після трьох поспіль домашніх поразок «хлібороби» в останньому поєдинку за підтримки рідних трибун нарешті перемогли, здолавши «Чорноморець» з рахунком 2:1. Була в Ковалівці ще одна перемога над іншим харківським клубом – «Металістом 1925» (1:0), а з львівським «Рухом» зіграли внічию 1:1.

«Львів»

«Містяни» в попередньому турі перервали свою серію з двох поспіль поразок, зігравши внічию 1:1 в Одесі. Основний час матчу 1/8 фіналу Кубка України в Сумах проти «Альянсу» з Липової Долини також завершився нічийним рахунком 1:1. Суперники обмінялися результативними ударами вже на початку поєдинку й зіграли додаткові 30 хвилин, які також не виявили переможця. В драматичній серії пенальті футболісти обох команд били повз ворота, по одному удару відбили голкіпери, а сильнішими виявились львів’яни (3:2). Колектив Олега Дулуба крокує до чвертьфіналу.

«Львів» програв перші три гостьові матчі чемпіонату, але у двох останніх набрав чотири очки. Спочатку здолали «Минай» з рахунком 2:1, а потім розділили очки з «Чорноморцем».

З чотирьох очних зустрічей опонентів за два останні сезони «Колос» виграв три, у тому числі дві домашніх (1:0 та 4:0). У грудні 2019 на виїзді програв 2:3, а в лютому поточного року на «Арені Львів» здобув перемогу з рахунком 2:0. Влітку команди зіграли контрольний поєдинок, який завершився на користь «хліборобів» (2:1).

Букмекери в нашому протистоянні віддають перевагу господарям поля. Скоріш за все саме через історичну складову та додаткові пів години ігрового часу, які серед тижня провели на полі львів’яни. В чомусь я з ними згоден, адже ковалівці, попри найменшу кількість забитих серед команд УПЛ голів, мають у своєму складі доволі якісних футболістів. Колись це «дерево» має дати свої «плоди». Але, сподіваюся, що не цієї неділі. Раджу придивитися до ставки на перемогу господарів поля в один гол або нічию, а сам оберу простіший варіант – тотал менше (2.5). «Низовими» були п’ять з шести останніх матчів «Колоса» та сім з дев’яти львів’ян.

Ординар: Виграш
УПЛ. 13-й тур
14:00/31 жов
«Колос» – «Львів»

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
11:10, 30 Жовтня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
11:10, 30 Жовтня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
11:10, 30 Жовтня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
11:10, 30 Жовтня 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:10, 30 Жовтня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:10, 30 Жовтня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія