Увійти

«Кельн» – «Боруссія» Менхенгладбах: прогноз і ставка. Хто буде кращим у «Рейнському дербі»?

13:11, 26 Листопада 2021
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Центральний матч суботньої програми зустрічей 13-го туру Бундесліги. У «Рейнському дербі» між собою зійдуться непримиренні суперники «Кельн» vs «Боруссія» Менхенгладбах. Від такої битви варто очікувати чимало забитих голів і купу карток. Граємо два ординари із коефіцієнтами 1,85 та 1,78.

Поділитися:

За розпалом пристрастей «Рейнське дербі» між гладбахською «Боруссією» та «Кельном» нічим не поступається «Рурському дербі» «Шальке» проти «Боруссії» Дортмунд. Дуелі цих двох команд з берегів Рейну останніми роками через спалахи насильства за межами поля дедалі частіше приділяють пильну увагу. Історія взаємної антипатії бере свій початок у далекому минулому, а причиною її багато в чому є тренер-ікона того часу – Хеннес Вайсвайлер. Більш детально можете почитати про це в цьому матеріалі.

Що стосується сьогодення, то ненависть фанатів «Козлів» до «Жеребців» нікуди не поділася. Наразі «Кельн» на три бали відстає від «Боруссії». Обидва клуби проводять поки посередній сезон, чергуючи вдалі виступи із провальними.

«Кельн» у попередніх п’яти зустрічах зазнав однієї поразки від «Боруссії» Дортмунд (2:0). Зате вдома колектив Штеффена Баумгарта поки непереможний. Дійсно, вдалося навіть стримати «РБ Лейпциг» (2:2) і «Байєр» (1:1). Крім того, щоразу господарі завершують зустрічі на «Рейн Енергі» із «обміном голами», у 90% сюди додається «ТБ 2,5».

«Боруссія» Менхенгладбах поступово наближається до ТОП-6. У крайніх шести зустрічах лише одна поразка у пасиві команди Аді Гюттера, а результативність близька до майже двох голів за гру в середньому. Інша справа – виїзди. Тут «Жеребці» пропускають постійно. Так само в очних зустрічах проти «Кельна» ми фіксуємо виграш ставки «ОЗ + ТБ 2,5» у 4 з 5 попередніх дербі. Заграємо перевірений маркет першою ставкою за коефіцієнт 1,85 від БК Marathonbet.

Яке ж дербі без карток? Дійсно, у минулих «Рейнських дербі» стабільно фіксувалося мінімум чотири попередження. Статистика Бундесліги нам каже: «Боруссія» Менхенгдладбах і «Кельн» цього сезону мають середній показник по 2 ЖК кожна за гру, 24 та 23 загалом відповідно. Звідси напрошується позиція «тотал ЖК більше 4» за коефіцієнт 1,78 від БК Parimatch з шансом на повернення.

Ординар: Виграш
Бундесліга, 13-й тур
16:30/27 лис
«Кельн» – «Боруссія» Менхенгладбах
Ординар: Повернення
Бундесліга, 13-й тур
16:30/27 лис
«Кельн» – «Боруссія» Менхенгладбах

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
13:11, 26 Листопада 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:11, 26 Листопада 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:11, 26 Листопада 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:11, 26 Листопада 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
13:11, 26 Листопада 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
13:11, 26 Листопада 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія