Увійти

«Карпати» – «Зоря». Прогноз Анатолія Волкова

17:11, 26 Листопада 2016
Анатолій Волков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозист «Рейтингу букмекерів», журналіст Football.ua Анатолій Волков, пропонує свій варіант ставки на матч між одним із лідерів та аутсайдером, в якому, щоправда, фаворитизм луганців не такий однозначний, як може здатися.

 

Поділитися:

Після матчу в Туреччині з «Фенербахче» футболісти луганського клубу (зокрема, Ігор Чайковський) відверто зізналися, що втома дається взнаки наприкінці нинішнього півріччя, а тому команді не вистачає сил, моральної стійкості та концентрації, щоби додавати в кінцівках матчів, змінювати хід поєдинків, які невдало складаються. Всі ми могли це побачити і відчути не лише в Туреччині, а й у попередньому матчі «Зорі» в чемпіонаті, коли команда вкотре втратила результат не кілька хвилин до фінального свистка. До проблем гостей можна додати дискваліфікацію Гречишкіна, а також травми Гордієнка та Каменюки. Безумовно, це – втрати для Юрія Вернидуба і компанії, та все ж визначальним чинником може більшою мірою стати саме втома, що накопичувалася місяцями.

На тлі «Зорі», «Карпати» заслуговують лише на компліменти за підсумками своїх останніх поєдинків. Так, львів’яни нарешті перемогли, здолавши «Ворсклу», а також дали справжній бій «Шахтареві»: хтозна, чим би все завершилося, якби не помилка асистента арбітра з відміною чистого голу зелено-білих. Гадаю, фізична готовність, разом із загальною непоганою формою господарів з доволі якісним малюнком гри, дозволить «Карпатам» щонайменше не програти супернику, який радше націлений на те, аби дотерпіти до зимової паузи і не отримує задоволення від такого щільного графіку.

Ординар: Виграш
УПЛ
17:00/27 лис
«Карпати» – «Зоря»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
17:11, 26 Листопада 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
17:11, 26 Листопада 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
17:11, 26 Листопада 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
17:11, 26 Листопада 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:11, 26 Листопада 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:11, 26 Листопада 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія