Увійти

«Гранада» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

18:11, 19 Листопада 2021
Рейтинг Букмекерів
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Легендарний український воротар, колишній гравець київського «Динамо» та збірної України, а нині асистент головного тренера національної команди Олександр Шовковський дав прогноз для компанії Parimatch на матч Ла Ліги «Гранада» – «Реал Мадрид».

Поділитися:

В Ла Лізі триває жорстка боротьба за лідерство між «Реал-Сосьєдад», «Реалом» і «Севільєю», тому мадридцям не можна втрачати очки. Хай «Гранада» і зручний суперник для «Реала», але команді Карло Анчелотті важко даються цього сезону гостьові перемоги в чемпіонаті.

В останньому турі чемпіонату «Гранада» поступилася «Еспаньйолу» (0:2) і впала до «околиць» зони вильоту (17-е місце). У «Гранади» наразі лише 11 очок, але є один матч у запасі. Команда Роберта Морено не поступилися в 4 з 5 попередніх матчів у Ла Лізі (2 перемоги, 2 нічиї). Також «Гранада» забивала у всіх домашніх матчах цього сезону.

Востаннє в Ла Лізі «Гранада» перемагала «Реал» на своєму полі давно – у сезоні-2012/13. Тоді команда мінімально обіграла мадридців (1:0).

«Реал» продовжує гонитву за сенсаційним лідером чемпіонату – клубом із Сан-Себастьяна. Мадридці відстають від «Реал-Сосьєдад» лише на одне очко, при цьому команда Анчелотті має один матч у запасі. Кожну перемогу «Реалу» доводиться буквально виривати (5 перемог з мінімальною перевагою). Так, в минулому турі мадридці мали безліч проблем з «Райо Вальєкано» (2:1).

Команда Анчелотті забили в Ла Лізі 28 м’ячів цього сезону. Вони впевнено лідирують за цим показником, випереджаючи на 7 голів найближчих переслідувачів – «Севілью», «Атлетіко» та «Валенсію».

В Ла Лізі «Реал» забивав мінімум 2 голи у 5 останніх особистих зустрічах на полі «Гранади». Мадридці перемагали у 12 останніх особистих зустрічах у чемпіонаті Іспанії.

На три голи команди точно награють. Насамперед, завдяки результативній грі мадридців. Цього сезону ТБ 2.5 фіксували в 9 з 12 матчів «Реала» в Ла Лізі. На виїзді «Реал» зіграв з ТБ 2.5 в 6 з 7 останніх поєдинків. Рахунок 2:1 для команди Анчелотті взагалі в тренді – останні 4 матчі на чужому полі завершувались саме з такими цифрами на табло. Щоправда, з «Еспаньйолом» це була програшна комбінація.

«Гранада» цього сезону не вирізняється результативними матчами: лише в 4 з 12 поєдинків було ТБ 2.5. Натомість проти «Реала» в Ла Лізі матчі не виходять прісними. У 6 з 8 останніх особистих зустрічей на полі «Гранади» команди забивали мінімум 3 голи.

У 4 із 5 останніх матчів «Реала» у чемпіонаті був обмін голами. Загалом, у мадридців в 12 матчах сезону одразу в 9 забивали обидві команди. Захист у Анчелотті схильний дарувати моменти середнякам і навіть аутсайдерам. У ворота Куртуа забивали і «Леванте», і «Ельче», і «Сельта» і навіть «Алавес».

У господарів лише третя з низу результативність в сезоні (11), але при цьому «Гранада» забивала у всіх домашніх матчах. Не втримали свої ворота «сухими» навіть лідери – «Реал-Сосьєдад» і «Севілья». У команди Морено гідний вибір нападників – колумбійці Суарес і Бакка, в порядку навіть 39-річний іспанець Хорхе Моліна. Не бракує і сильних атакуючих хавбеків – Рочіна, Мачіс, Соро.

В чемпіонаті «Реал» перемагав і забивав мінімум один гол у першій половині в 6 останніх особистих зустрічах на полі «Гранади». Щось схоже буде і цього разу: гості мінімально виграють перший тайм, а після перерви обміняються голами з суперником.

Гра стане черговим випробуванням нервової системи Анчелотті, а якщо замість Куртуа дійсно стоятиме Лунін, то невпевненість може передатися і парі центрбеків Мілітао – Алаба. В протилежних воротах проти «Реала» гратиме кращий футболіст «Гранади» цього сезону – 22-річний воротар Машиміану, тому багато залежатиме від того, як реалізують свої моменти Бензема та Вінісіус.

«Реал» переміг у 6 останніх особистих зустрічах на полі «Гранади» у Ла Лізі. Коефіцієнт на те, що гості виграють матч – 1.4.

Виграй 5 тисяч гривень за прогноз у конкурсі «Час Покаже»

Ординар: Виграш
Прімера. 14-й тур
17:15/21 лис
«Гранада» – «Реал Мадрид»

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози партнерів, Прогнози Олександра Шовковського
Види спорту: Прогнози на Прімеру, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:11, 19 Листопада 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:11, 19 Листопада 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:11, 19 Листопада 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
18:11, 19 Листопада 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
18:11, 19 Листопада 2021
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
18:11, 19 Листопада 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія