Увійти

Експрес на УПЛ: граємо коефіцієнт 3,27

16:12, 11 Грудня 2020
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

До останнього у цьому році експресу на УПЛ потрапили одразу 2 матчі наших представників у плей-оф Ліги Європи. Кияни зіграють із ковалівським «Колосом» на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, а «гірники» наступного дня у Кропивницькому екзаменуватимуть «Інгулець». Гадаю, що гранди українського футболу зроблять усе, щоб піти на зимову перерву у хорошому настрої, здобувши впевнені перемоги над своїми опонентами.

Поділитися:

«Динамо» – «Колос»

«Біло-сині» у 6-му турі Ліги чемпіонів приймали «Ференцварош» Сергія Реброва. Головні тренери команд по дружньому поспілкувалися перед початком матчу, тоді як на поле мала точитися запекла боротьба за путівку до Ліги Європи. Двобій пройшов за невеличкої ігрової переваги угорців, яким за будь-яких умов потрібно було забивати у ворота Бущана. Втім, гості жодного зі створених моментів реалізувати не зуміли. Динамівці ж на початку 2-го тайму відзначилися після подачі зі штрафного й зуміли втримати мінімальний переможний рахунок (1:0).

В останньому домашньому матчі «Динамо» здолало «Ворсклу» (2:0), а загалом у Києві набрало 11 очок у 6-ти іграх.

«Колос» у неділю грав вдома з «Олександрією». Гості на початку матчу двічі протягом однієї хвилини не скористалися майже стовідсотковими шансами для того, щоб відкрити рахунок. Спочатку Банада з «убійної» позиції пробив вище воріт, а згодом Волинець відбив удар Гречишкіна з пенальті. За 10 хвилин досвідчений Селезньов з 11-тиметрової позначки пробив більш холоднокровно, відкривши рахунок. До кінця матчу голкіпер «Колоса» ще неодноразово рятував свої ворота, але ж й він був безсилий, коли Шастал ударом головою з близької відстані відправив м’яч у кут воріт (1:1).

Двом командам з першої четвірки «хлібороби» у гостях програли, пропустивши в обох випадках по 3 голи («Шахтарю» з рахунком 1:3, а «Ворсклі» – 0:3). «Рух» та «Дніпро-1» вдома «Колосу» поступилися, а «Зоря» з ковалівцями зіграла унічию.

Перші 3 офіційні матчі «Динамо» у команди Руслана Костишина виграло, а в останньому, зіграному у липні поточного року, сенсаційно поступилося.

Хоч й програло «Колосу» ще «Динамо» Олексія Михайличенка, переважна більшість гравців столичного клубу не змінила прописку. Бажання реваншу разом із необхідністю зберегти триочковий відрив від «Шахтаря» пожене господарів поля уперед. Прогнозую перемогу киян з різницею не менше ніж у 2 голи.

«Інгулець» – «Шахтар»

«Козаки» тиждень тому були зовсім не проти здобути другу поспіль перемогу в УПЛ. Команда з Кіровоградської області приїхала до Львова у статусі фаворита. Гості відкрили рахунок з пенальті наприкінці 1-го тайму, однак ще до перерви встигли пропустити у відповідь. Незадовго до фінального свистка «Інгулець» отримав чисельну перевагу спочатку в одного, а згодом й у двох польових гравців. Втім, забити вирішальний гол «червоно-жовтим» все ж не вдалося (1:1). Команда вже ввосьме з початку чемпіонату зіграла унічию й з одинадцятьма заліковими пунктами займає поточне 10-те місце.

Непоступливість «козаків» сповна проявляється на домашній арені, де вони програли тільки 1 матч з 7-ми, а саме київському «Динамо» (0:2).

«Шахтар» хоч і не здобув таку бажану путівку до наступного раунду Ліги чемпіонів, виконав задачу-мінімум, вийшовши до плей-оф Ліги Європи. «Гірники» показали чудову командну гру, зумівши не програти «Інтеру» на виїзді (0:0). Завдяки самовідданій грі захисників й голкіпера вдалося не пропустити, а швидкі контратаки гостей неодноразово несли небезпеку воротам Хандановича. Показовим є той факт, що «помаранчево-чорні» на груповому етапі поступилися тільки менхенгладбаській «Боруссії», тоді як з італійцями двічі зіграли унічию, а мадридський суперклуб взагалі обіграли в обох матчах.

Підопічні Луїша Каштру на початку чемпіонату три перші виїзні поєдинки завершили нічиїми. За останній місяць «Шахтар» двічі переміг у гостях, з «сухим» рахунком здолавши «Динамо» (3:0) та «Дніпро-1» (1:0).

Тільки одного разу перетиналися турнірні шляхи донецького клубу та «Інгульця». У травні минулого року «гірники» здобули переконливу перемогу 4:0 у фіналі Кубка України.

Чотири може у неділю й не заб’ють, але ж перемогти з рахунком 2:0 чи 3:1 цілком можуть. Певні кадрові проблеми гостей у лінії атаки нівелюються тим, що відзначитися у їх складі може будь-хто. 12 голів «гірників» у листопаді-грудні забили 9 гравців (ще 2 у власні ворота відправили футболісти «Миная»). Ставлю на перемогу чинного чемпіона з форою (-1.5).

Експрес: Програш
УПЛ. 13-й тур
17:00/12 гру
«Динамо» – «Колос»
УПЛ. 13-й тур
14:00/13 гру
«Інгулець» – «Шахтар»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:12, 11 Грудня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:12, 11 Грудня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:12, 11 Грудня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
16:12, 11 Грудня 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
16:12, 11 Грудня 2020
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
16:12, 11 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія