Увійти

Експрес на Серію «А»: граємо коефіцієнт 3.30

00:03, 10 Березня 2019
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Розглядаємо два матчі двадцять сьомого туру італійської Серії «А». Двобій «Сампдорії» та «Аталанти» має подарувати нам чимало небезпеки попереду з-боку обох колективів. «Наполі» вирушає у гості до «Сассуоло» за перемогою. Банда Анчелотті у гарному настрої та без кадрових втрат, тому може цілком розраховувати на позитивний для себе рахунок на «Стадіо Мапеі – Чітта дель Тріколоре». Граємо двійник із коефіцієнтом 3.30.

Поділитися:

«Сампдорія» – «Аталанта»

Нападник господарів Фабіо Квальярелла не перестає показувати свій високий клас у 36 років. Італієць разом із Роналду очолює бомбардирські перегони Серії «А» (в обох по 19 голів). Сьогодні для для зіркового нападника та усієї «Сампдорії» дуже важливий матч проти прямого конкурента у боротьбі за потрапляння в ТОП-6. «Сампа» після трьох в ряд невдач нарешті здобула дві поспіль перемоги над «Кальярі» 1:0 та «СПАЛом» 2:1. Так, суперники у клуба з міста Генуя були «прохідними», тому на дуель проти міцної «Аталанти» у підопічних Марко Джампаоло буде особливий підхід.

Банда Джан П’єро Гасперіні продовжує колотити багато голів та не зупиняється перед завданням увійти в єврокубкову зону. Напад «Аталанти» дійсно дуже класно проявляє себе, хоча інколи може давати збій, як у нещодавній грі проти «Торіно» 0:2. Все ж, саме за рахунок атакувального тріо Гомес – Сапата – Ілічіч гості досі тримають високу планку і можуть конкурувати із будь-ким в Серії «А».

Сьогодні має вийти справжній «верховий» двобій. У середньому «Сампдорія» забиває 1.7 голів за гру, а «Аталанта» – 2.1. Більше того, сьогоднішні суперники можуть зіграти найсильнішими складами, адже головні виконавці обох колективів у строю. Гадаю, для двійника має підійти ставка «обидві заб’ють» за коефіцієнт 1.64 від БК «Парі-Матч».

«Сассуоло» – «Наполі»

Команда Роберто Де Дзербі святкувала лише одну перемогу в 2019 році. «Сассуоло» за цей час програв чотири матчі та тричі розписав мирові. «Чорно-Зелені» нещодавно вдома розгромно пустипилися «Аталанті» 2:6 та «Ювентусу» 0:3. До речі, проти «Наполі» «Сассуоло» теж двічі перед цим зазнав фіаско із рахунками 0:2. Як бачимо, досить важко даються матчі «I Neroverdi» проти лідерів чемпіонату.

У «Наполі» все вері гуд. Тут взагалі не бачу моментів розказувати про їх стан. Треба обов’язково перевіряти ставку «перемога «Наполі» із форою (-1)» за коефіцієнт 2.01.

Експрес: Програш
Серія А, 27-й тур
16:00/10 бер
«Сампдорія» – «Аталанта»
Серія А, 27-й тур
19:00/10 бер
«Сассуоло» – «Наполі»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Серію А, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
00:03, 10 Березня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
00:03, 10 Березня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
00:03, 10 Березня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
00:03, 10 Березня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
00:03, 10 Березня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
00:03, 10 Березня 2019
Комментарии (4)
Написати коментар
Коментарі 4
Повна версія