Увійти

Експрес на Прімеру: граємо коефіцієнт 3.26

14:02, 2 Лютого 2019
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Сьогодні граємо традиційний двійник на матчі двадцять другого туру Ла Ліги. Розбираємо поєдинки «Вільярреал» – «Еспаньйол» та «Бетіс» – «Атлетіко Мадрид». У обох зустрічах очікуємо на свято голів та небезепечних моментів. Пропонуємо зіграти коефіцієнт 3.26.

Поділитися:

«Вільярреал» – «Еспаньйол»

Це буде вже третя дуель цих команд за досить короткий період. У першій очній грі на полі каталонців сьомого жовтня усе завершилось впевненою перемогою господарів 3:1. Поті були два поєдинки на стадії 1/8 Кубка Короля. Дев’ятого січня колективи влаштували перестрілку 2:2 на «Ель Мадрігалі», а через тиждень на «Корнелья-Ель-Прат» «Папуги» потопили «Жовту Субмарину» 3:1 та вийшли у чвертьфінал. «Жовті» вже змінили тренера, повернувши до роботи звільненого раніше Фернандо Альфонсо. Дійсно, ситуація у «Вільярреала» дуже критична. Команда не виграє вісім матчів у ряд в Прімері, посідає 19-те місце і знаходиться за крок від вильоту. «Еспаньйол» аналогічно не може похизуватися успіхами в чемпіонаті, але поки посідає не критичне 15-те місце. Що стосується прогнозу на матч, то потрібно перевіряти вже заграну позицію «обидві заб’ють» за коефіцієнт 1.83, яка була успішною у всіх очних дуелях цих суперників у цьому сезоні.

«Бетіс» – «Атлетіко Мадрид»

Серйозна гра для обох суперників. «Матрацники» продовжують гонку-переслідування за «Барсою», а «Бетікос» намагаються зайти у ТОП-6. Приємно бачити результативні матчі у виконанні «Атлетіко Мадрид» в 2019 році. Зазвичай «низова» команда Сімеоне у новому році зіграла шість ігор у яких неодмінно було зафіксовано мінімум два забиті м’ячі. «Бетіс» круто пройшов «Папуг» в Кубку Короля і тепер за крок від домашнього фіналу, який пройде саме на «Естадіо Беніто Вільямарін». Але поки «Зелені» очікують на півфінальні битви проти «Валенсії», потрібно скористатися успішною статистикою ігор на рідній арені проти потужних гостей із Мадриду. Цього сезону «Бетіс» зазнав лише трьох домашніх поразок у всіх турнірах. Ну а ми всі чудово знаємо, як складно даються «Атлетіко» виїзди. Гадаю, у такому напруженому матчі слід перевірити ставку «тотал більше 2», враховуючи статистику та нинішній стан обох суперників. Коефіцієнт 1.78 від БК «Парі-Матч» має підійти для нашого двійника із можливим поверненням. Особливої цікавості матчу додає можливий дебют Альваро Морати за «Матрацників», який колись був гравцем головного ворога «Атлетіко» із Мадриду.

Експрес: Програш
Прімера, 22-й тур
13:00/3 лют
«Вільярреал» – «Еспаньйол»
Прімера, 22-й тур
17:15/3 лют
«Бетіс» – «Атлетіко Мадрид»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Прімеру, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:02, 2 Лютого 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
14:02, 2 Лютого 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 2 Лютого 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 2 Лютого 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 2 Лютого 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
14:02, 2 Лютого 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія