Увійти

Експрес на ЛЧ: граємо коефіцієнт 3.86

18:10, 17 Жовтня 2017
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Продовжуємо ставити на матчі третього туру групового етапу ЛЧ. Сьогодні робимо ставку на клас команд та на їхні турнірні завдання. «Ювентус» вперше програв дома, перервавши свою рекордну 41 матчеву серію без поразок. «Спортінгу» буде досить складно у Турині, адже господарі будуть грати лише на перемогу. Не впізнати цього сезону у ЛЧ «Бенфіку». Справи у португальців йдуть не дуже, тому атака «МЮ» має всі шанси забити господарям більше одного голу. Граємо експрес із коефіцієнтом 3.86.

Поділитися:

«Ювентус» – «Спортінг»

«Зебри» ділять третю-четверту сходинку у Серії «А» з римським «Лаціо», який обіграв туринців цими вихідними. У своїй групі «Юве» має так само три очки, як і «Спортінг». Скоріш за все, саме сьогоднішні опоненти розіграють другу сходинку квартету «D» у двох очних протистояннях. Звичайно, господарі захочуть реабілітуватися перед рідними вболівальниками після двох поспіль матчів без перемог. Дібала і Ko почнуть давити на «Спортінг» з перших хвилин гри, переконаний. Гостям доведеться лише сподіватися на провали господарів у захисті за таких умов. Більше того, «Спортінг» тринадцять разів грав у Італії і жодного разу не перемагав (0 перемог, 3 нічиї, 10 поразок). Подобається варіант перемоги італійців у першому таймі та у матчі в цілому. За нього БК «Парі-Матч» дає нам непоганий коефіцієнт 1.95.

«Бенфіка» – «Манчестер Юнайтед»

Друга ставка нашого двійника буде теж проти португальської команди. Так, команда Моурінью вміє грати закрито і тактично вірно, коли це потрібно. Але «Бенфіка» зовсім не схожа на «Ліверпуль», якщо говорити про вищезгадану тактику виїзних матчів «МЮ». Португальські «Орли» програли дві попередні гри, осоромившись у Базелі в останній (0:5). «МЮ» обидва поєдинки квартеру «А» зіграв на «більше» (3:0, 1:4). Для «Бенфіки» зустрічі з англійцями стають ключовими в плані боротьби за очки і шансів хоча б на третє місце, тому як не крути, а господарям доведеться атакувати. Оборона «Червоних дияволів» уміє вдало стримувати подібну небезпеку, а напад завжди користується провалами необачного суперника. Вважаю, «МЮ» має чудові шанси засмутити «Орлів» мінімум двічі. За позицію «ІТ «МЮ» більше 1.5» нам дають коефіцієнт 1.98. Варто спробувати.

Експрес: Програш
Ліга Чемпіонів, 3-й тур
21:45/18 жов
Ювентус — Спортинг Лиссабон
Ліга Чемпіонів, 3-й тур
21:45/18 жов
Бенфика Лиссабон — Манчестер Юнайтед
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:10, 17 Жовтня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:10, 17 Жовтня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:10, 17 Жовтня 2017
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
18:10, 17 Жовтня 2017
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
18:10, 17 Жовтня 2017
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
18:10, 17 Жовтня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія