Увійти

«Баварія» – «Кельн»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

14:02, 26 Лютого 2021
Рейтинг Букмекерів
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Легендарний український воротар, колишній гравець київського «Динамо» та збірної України, а нині тренер воротарів у національній команді Олександр Шовковський дав прогноз для компанії Parimatch на матч Бундесліги «Баварія» – «Кельн».

Поділитися:

Після виступів у Лізі чемпіонів – повернення до німецької Бундесліги. Саме такою є ситуація для мюнхенської «Баварії» – чинного чемпіона Німеччини та одного із претендентів на золотий дубль у цьому сезоні. Наступним суперником підопічних Ганса-Дітера Фліка є «Кельн» – команда, яка у цьому сезоні не демонструє неймовірного рівня футболу, але дуже хоче зберегти місце в еліті на наступний рік. Саме ця проблема є зараз актуальною для гостей, і її вони намагаються втілити в життя. Проти «Баварії» зробити це досить складно, хоча насправді у цьому сезоні мюнхенська команда вже доводила, що має певні проблеми, із якими їй впоратися дуже непросто. Тож, від наступного поєдинку можна очікувати перемоги мюнхенців та продовження шляху до захисту звання найсильніших. Але й сенсація цілком ймовірна.

Форма «Баварії» 

Чому у «Кельна» є шанси – тому що у «Баварії» в останніх турах спостерігалися проблеми. Підопічні Ганса-Дітера Фліка набрали всього 1 очко в останніх двох поєдинках, чим скористалися конкуренти, а особливо «РБ Лейпциг», що скоротив відстань від мюнхенців до двох очок. І це серйозна проблема насправді, оскільки ці втрати – не єдині для чинних чемпіонів Німеччини. При чому у якості точки відліку варто брати навіть не початок сезону-2020/21, коли мюнхенців громив «Гоффенгайм». Був виліт у Кубку Німеччини від представника другого дивізіону, і неприємна поразка «Борусії М». В останніх двох турах «Баварія» втрачала очки у матчі із аутсайдером «Армінією» і досить цікавим «Айнтрахтом», що претендує на потрапляння у топ-4. Так, було здобуто трофей клубного чемпіонату світу, та й в останньому матчі проти «Лаціо» мюнхенська команда отримала необхідну перевагу перед другою грою. Проте зараз дуже важливо сконцентруватися кілька тижнів на виступів у чемпіонаті, щоб не втратити лідерство.

Новини «Баварії» 

Цього разу не про Роберта Левандовські. Так, нападник «Баварії» – справжня загроза для будь-якого суперника і один із найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів: нещодавно поляк перевершив досягнення легендарного нападника «Реала» Рауля. Проте у останній зустрічі проти «Лаціо» нейтрального глядача міг зацікавити зовсім інший гравець. Джамал Мусіала вийшов на позиції атакувального центрального півзахисника – місце, яке зазвичай займає Томас Мюллер опинилося у руках молодого хавбека. І Мусіала виглядав дуже добре. Гол у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів змусив багатьох експертів задуматися з приводу того, на що у майбутньому здатен цей хлопець. Справи дійшли до того, що гравець вже начебто обирає, чи виступати йому за збірну Англії або ж зробити вибір на користь Німеччини, враховуючи, що саме у німецькому клубі він отримує ігрову практику. І хоча давати з приводу Мусіали якісь прогнози дуже зарано, у останньому матчі він проявив себе гідним чином. І може розраховувати на потрапляння у основу у майбутніх іграх.

Форма «Кельна» 

У «Кельна» є проблеми. Можливо, справи не такі вже й критичні: команда здобула 6 очок, а для представника 14-ї позиції це не так вже й мало. Та й позбулися «Козли» вже виступів у Кубку Німеччини, які точно були не дуже потрібні у контексті поточної ситуації в команді. Але важливо у цьому всьому – те, що перевага гостей над найближчими переслідувачами складає 3 очки. В тому числі над «Армінією», яка знаходиться у зоні перехідних матчів. Команду із Білефельду, до речі, «Кельн» переміг у одному із останніх поєдинків. Проте якщо згадати, що саме «Армінія» зіграла внічию із «Баварією» у передостанньому турі, перед гостями відкривається ще один челлендж: спробувати повторити те ж саме. Адже перевага у 3 очки настільки ненадійна, що вже за підсумками туру сам «Кельн» може перебувати ближче до вильоту, аніж хтось із їх конкурентів.

Новини «Кельна» 

В останньому поєдинку «Кельн» удома поступився із мінімальним рахунком «Штутгарту». Це був дуже невдалий результат, хоча «Шваби» у цьому сезоні – точно не найгірша команда, яка виступає у чемпіонаті Німеччини. Та й із кадрами цю ситуацію пов’язувати важко: травмовані футболісти є, але не в такій кількості, щоб говорити про критичність ситуації. Мабуть, найсерйознішою втратою стала відсутність захисника Йонаса Хектора, участь якого перед грою із «Штутгартом» була під питанням. Не могли також вийти на поле Себастьян Андерссон, Себастіан Борноу та Флоріан Кайнц, однак решта футболістів були готові до виходу на поле. Лідери команди в атаці – Емануель Денніс та Онджей Дуда були на місці, та й загалом «Кельн» – більш захисний колектив, аніж атакувальний. Хоча ні в одному, ні в другому компоненті перевага гостей над іншими командами не є суттєвою.

«Баварія» — «Кельн». Статистика зустрічей 

Так, у «Кельна» бували невдалі сезони, коли команда за підсумками виступів у Бундеслізі покидала еліту. Але «Козли» довго не затримувалися у нижчому дивізіоні і поверталися назад. У цьому сезоні справи у команди схожі, хоча поки що не все так критично. Чого не скажеш про особисті зустрічі із «Баварією». Мюнхенці не програли жодного із останніх 13 поєдинків, здобували перемоги в усіх останніх 6 матчах. Хоча гра у першому колі закінчилася їх тріумфом із мінімальною різницею – 2:1.

«Баварія» — «Кельн». Коефіцієнти 

Все одно основний претендент на перемогу – «Баварія». Букмекерам неважливо, як мюнхенський клуб зіграв попередні поєдинки – значно важливіше, що команда Ганса-Дітера Фліка із серйозним рахунком упоралася із «Лаціо». Взяти ставку на користь мюнхенців можна за 1.2, нічийний результат оцінюється в 7.4, а перемога гостей має коефіцієнт 13.5.

Та й щодо результативності у матчі букмекери мають дуже серйозну впевненість. Подія із тоталом більше 3.5 м’ячів має коефіцієнт 1.8 і є ймовірнішою за те, що у грі команди заб’ють 3 та менше голи – 2.

«Баварія» — «Кельн». Сильні та слабкі сторони 

Насправді «Кельн» міг би зачепитися за позитивний результат у зустрічі із мюнхенцями. Дві втрати очок поспіль, яких зазнала «Баварія», це зовсім не ті результати, на які вона розраховувала. І «Козли», незважаючи на свій статус, мали б теоретичні шанси на здобуття перспективного результату: зрештою, це вдавалося «Армінії», теж не досить сильному супернику, а й взагалі одному із претендентів на виліт. Проте ще одна втрата очок мюнхенцями виглядає малоймовірною. І причина полягає саме у результаті останнього поєдинку Ліги чемпіонів проти «Лаціо». Скоріш за все, всі думки мюнхенців були пов’язані із тим, щоб здобути упевнену перемогу у цьому поєдинку. Це ніяким чином не виправдовує чинних чемпіонів Бундесліги, але коли команда поступається «Айнтрахту», а згодом перемагає «Лаціо», це говорить лише про одне: рівень підготовки до обох цих зустрічей, зрештою, відрізнявся. Матч-відповідь лише в середині березня, а тому у команди буде час реабілітуватися за втрати у попередніх турах і здолати «Кельн».

«Баварія» — «Кельн». Статистика перед матчем 

«Баварія» — «Кельн». Прогноз 

У мюнхенців були невдачі у останніх двох поєдинках чемпіонату. Але команда Ганса-Дітера Фліка залишається основним претендентом на перемогу у грі проти «Кельна».

Ординар: Виграш
Бундесліга
16:30/27 лют
«Баварія» – «Кельн»

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози партнерів, Прогнози Parimatch
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
14:02, 26 Лютого 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
14:02, 26 Лютого 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:02, 26 Лютого 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
14:02, 26 Лютого 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 26 Лютого 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 26 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія