Увійти

«Баварія» – «Боруссія» Дортмунд. Відеопрогноз Вадима Скічка

17:04, 6 Квітня 2017
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» і коментатор футболу на телеканалі «2+2» Вадим Скічко зробив прогноз на матч «Баварія» — «Боруссія» Дортмунд. Це поєдинок у рамках 28-го туру німецької Бундесліги, який пройде 8 квітня в Мюнхені, на стадіоні «Альянц Арена». Наш експерт припускає, що команда Карло Анчелотті відсвяткує перемогу, а в матчі буде забито три голи або більше.

Поділитися:

Мене звати Вадим Скічко. Я журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» і коментатор футболу на телеканалі «2+2». Я пропоную прогноз на матч «Баварія» – «Боруссія», який відбудеться цієї суботи. Центральний матч усієї Бундесліги, гучна вивіска тощо.

У Мюнхені «Баварія» приймає «Боруссію». Звичайно, від цього матчу великі очікування. Попри те, що наступного тижня і «Баварія», і «Боруссія» доведеться грати в Лізі чемпіонів. Перші гратимуть з «Реалом», другі – з «Монако». Очну зустріч аж ніяк не можна списувати з рахунків чи економити сили. Це іміджевий поєдинок для клубів насамперед.

«Баварія» програла «Хоффенхаму» на тижні. Відтак вона повинна бути розлючена цим. Додайте до цього поразку в Дортмунді в першому колі від «Боруссії» та отримаєте супервмотивовану «Баварію», яка прагнутиме якщо не розтрощити суперника, то дуже впевнено перемогти.

Останні п’ять матчів на «Альян Арені» мюнхенці завершували з тоталом більше. Позначається найкраща атака в чемпіонаті та, мабуть, команда загалом. Удома «Баварія» дуже й дуже потужна. Думаю, вони підтвердять оцю тезу цієї суботи в матчі проти «Боруссії». Попри те, що є певні проблеми зі складом у Анчелотті. Потрібно провести ротацію, адже попереду чимало матчів. Та як на мене, «Баварія» – безумовний фаворит.

«Боруссія» – команда теж із амбіціями та завдання, яка бореться за потрапляння в Лігу чемпіонів на наступний сезон. Вони виграли в «Баварії» в першому колі, в них найкраща виїзна атака у всій Бундеслізі. Звичайно, такі футболісти як Обамеянг, Дембеле, можливо, Ройс повернеться на цю гру, можуть внести різницю та змінити хід поєдинку.

Гадаю, що на один гол гості можуть грати. Та мій вибір наступний: «Баварія» переможе та тотал більше 2.5». За таку подію букмекерська контора Parimatch дає коефіцієнт 2.28. Якщо вам сподобалося це відео, ставте лайки та підписуйтеся на наш YouTube-канал. Грайте та вигравайте. Ще обов’язково побачимося!

Ординар: Виграш
Бундесліга. 28-й тур
19:30/8 кві
«Баварія» – «Боруссія» Дортмунд
Рубрики: Прогнози команди «РБ», Відеопрогнози
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
17:04, 6 Квітня 2017
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
17:04, 6 Квітня 2017
Юлія Путінцева – Кароліна Долхайд: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
17:04, 6 Квітня 2017
Ешлі Крюгер – Сара Бейлек: прогноз і ставка Ярослава Перканюка
17:04, 6 Квітня 2017
«Кривбас» – «Металіст 1925»: прогноз і ставки | «Бетонуємо» третю сходинку
17:04, 6 Квітня 2017
«Наполі» – «Рома»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
17:04, 6 Квітня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія