Увійти

«Аталанта» – «Мілан»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

20:05, 21 Травня 2021
Рейтинг Букмекерів
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Легендарний український воротар, колишній гравець київського «Динамо» та збірної України, а нині тренер воротарів у національній команді Олександр Шовковський дав прогноз для компанії Parimatch на матч Серії А «Аталанта» – «Мілан».

Поділитися:

Минулого тижня «Мілан» міг забезпечити собі повернення до Ліги чемпіонів – команда не грала там з сезону 2013/14. Треба було перемогти «Кальярі», аутсайдера, який напередодні матчу з «россонері» врятувався від вильоту. Здавалося, що після 3:0 з «Ювентусом» та 7:0 з «Торіно» «Мілан» не матиме проблем. Але зіграли 0:0 – тепер треба перемагати «Аталанту».

Ситуація така – «Мілан» та «Наполі» набрали по 76 очок, у «Ювентуса» 75. Якщо всі три команди матимуть однакову кількість очок після останнього туру, то «Ювентус» залишається без Ліги чемпіонів. Так само у «Мілана» є перевага над «Юве» за особистими зустрічами. Але туринці, найімовірніше, переможуть «Болонью», так само, як «Наполі» – «Верону». Отже «Мілану» потрібні три очки в Бергамо.

«Аталанта» вже точно у четвірці. Але «Аталанта» хоче стати другою – вперше у своїй історії. Бергамаски у середу програли в фіналі Коппи, тож результат матчу з «Міланом» для них важливіший, ніж може здатися. «Аталанта» не віддасть перемогу супернику без бою, завершити сезон двома поразками – дуже погана ідея.

До того ж «Аталанта» не програє у чемпіонаті з восьмого березня: дев’ять перемог, дві нічиї. На своєму полі «Аталанта» не виграє з 31 січня і виграла останні сім матчів.

«Мілан» не забив «Кальярі» – здалося, що команда не впоралася с тиском та напругою, матч був дуже важливим і футболісти хвилювалися. Зараз все те ж саме, але тепер це справді останній шанс. «Россонері» весь сезон були у зоні Ліги чемпіонів, вилетіти з неї за крок до фінішу – трагедія.

Тож «Мілан» має забивати. Це вдавалося команді у восьми з останніх десяти матчів. «Аталанта», в свою чергу, забила 27 голів в останніх дев’яти матчах на своєму полі – бергамаски дуже рідко залишаються без голів.

«Мілан» виграв один з останніх 11 матчів проти «Аталанти»: чотири нічиї, шість поразок. Останній матч між командами в Бергамо завершився з рахунком 5:0 на користь господарів – це було у грудні 2019-го, Стефано Піолі тоді лише починав працювати з «Міланом». З того часу тренер досяг великого прогресу, але ж додала і «Аталанта».

Жодного разу у своїй історії бергамаски не вигравали вісім матчів вдома поспіль – перемога над «Міланом» може стати рекордною. Дуже багато залежить від того, чи зможуть «россонері» налаштуватися психологічно, але у будь-якому випадку «Аталанта» все ж таки має перевагу в класі. І завдяки цьому може щонайменше не програти.

«Мілан» не пропустив в останніх трьох матчах, але як не дати забити «Аталанті», команді з найкращою атакою у Серії А?

Останній матч чемпіонату, в якому «Аталанта» не забила, відбувся у березні – 0:1 з «Інтером». Ще один – у січні, 0:0 з «Дженоа». До цього були 0:0 зі «Спецією» та 0:2 з «Вероною» у листопаді, і все. У 33 з 37 матчів Серії А «Аталанта» відзначилася.

Вдома бергамаски забили менше двох голів лише один раз за останні дев’ять матчів. В інших восьми – 26.

Враховуючи результативність «Аталанти» та необхідність перемоги для «Мілана», можна очікувати результативний матч. У бергамасків в домашніх матчах буває дуже весело: 3:3, 4:2, 5:1, 3:2. Звісно, можна припустити, що «Мілан» діятиме обережно, очікуючи на помилку суперника, але «Аталанта» точно не буде так грати – особливо після поразки у фіналі Коппи.

Тож, здається, буде яскраво – справжній фінал цієї Серії А.

Ординар: Програш
Серія А. 38-й тур
21:45/23 тра
«Аталанта» – «Мілан»

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози партнерів, Прогнози Олександра Шовковського
Види спорту: Прогнози на Серію А, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
20:05, 21 Травня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
20:05, 21 Травня 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:05, 21 Травня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:05, 21 Травня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:05, 21 Травня 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
20:05, 21 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія