Увійти

Zeus, Iceberg, Sh4dowehhh стали героями кіберспортивної реклами БК Parimatch

12:10, 23 Жовтня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Міжнародний букмекерський холдинг Parimatch презентував першу у своїй історії кіберспортивну комунікаційну кампанію. В її основі – захоплюючий відеоролик з елементами екшену, у якому взяли участь популярні постаті у світі Dota 2 та СS:GO – Данило «Zeus» Тесленко, Богдан «Iceberg» Василенко і Євген «Sh4dowehhh» Алексєєв.

Поділитися:

Zeus, Iceberg, Sh4dowehhh стали героями кіберспортивної реклами Parimatch

Мета кампанії – підвищити впізнаваність і популярність кіберспорту в країні, а також об’єднати аудиторію, яка тільки в Україні налічує понад 2 млн осіб.

У ролику Тесленко, Алексєєв та Василенко постають у незвичних для себе ролях. «Sh4dowehhh» зіграв роль уболівальника, який фанатіє від команди «Zeus», а «Iceberg» став боксером, що намагається перемогти суперника на ринзі.

В центрі сюжету – кулак беттора Parimatch, який спершу відбиває кулачок Тесленкові після виграшного раунду, а згодом допомагає Василенкові відправити у нокаут суперника.


&feature=emb_title

Як зазначають представники букмекера, ролик вийшов драйвовим та, напевно, один із найдорожчих за останній час. Його можна переглянути на Youtube-каналі Parimatch esports. Окрім цього, букмекер запустив конкурс на найкращий коментар під роликом з можливістю виграти призи на власний Steam-акаунт.

«Кіберспорт дуже динамічний, на відміну від того ж футболу, у спортсменів є дуже обмежений час і можливості, щоб разом порадіти вдалому епізоду. «Кулачки» – той самий ритуал, який дозволяє тіммейтам відчути командний дух під час матчу. У першій кіберспортивній рекламі від PARIMATCH ми хотіли б передати цей дух нашим гравцям, тому і зробили brofist центральною ідеєю ролика».

Данило «Zeus» Тесленко залишився задоволеним від процесу зйомок:

«Я багато де знімався, з різними продакшенами, наприклад з Valve. Але ці зйомки вразили по-справжньому. Кількість людей на майданчику, обладнання та підхід – просто офігенно. Сама ідея ролика дуже незвичайна і при цьому зрозуміла кожному. Дуже хочеться, щоб і вам сподобалося!», – розповів колишній капітан ростеру Natus Vincere з СS:GO. 

«Зйомки були досить важкими, але дуже цікавими, тому час пролетів швидко. Та й на знімальному майданчику панувала крута атмосфера. Команда працювала злагоджено і професійно. Сподіваюся, я зміг увійти в роль. Що думаєте? Пишіть коменти на ютубі», – додав Богдан «Iceberg» Василенко.

Голова кіберспортивного відділу букмекерської компанії Parimatch Степан Шульга так прокоментував першу кіберспортивну комунікацію:

«Вперше за історію Parimatch ми вирішили зробити ролик виключно для кіберспортивної аудиторії. Усередині самої компанії це рішення підтримали, тому ми отримали найкращих фахівців для реалізації проєкту.

Упевнений, кампанія буде цікавою всім шанувальникам кіберспорту і допоможе зробити процес ставок більш захоплюючим. Адже це найголовніше – відмінно проводити час, як це і відбувається з нашими гравцями». 

У комунікаційній кампанії Parimatch незабаром візьмуть участь інші зірки світу кіберспорту. Зокрема, аналітик і коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Олександр «PETR1K» Петрик, колишній гравець Natus Vincere, блогер та стрімер Арсеній «Cen9» Триноженко.

Компанія Parimatch – один із лідерів кіберспортивного беттингу. Міжнародним холдинг є партнером низки організацій зі світовим ім’ям, серед яких Fnatic, Virtus.pro та інші. Також букмекер є організатором кількох кіберспортивних турнірів з CS:GO та Dota 2.

Кіберспортивна команда Linger дискваліфікована за договірний матч

Parimatch – беттинг-партнер Ла Ліги

Опубліковано у: Новини, Новини букмекерських компаній
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Беттор зібрав виграшний експрес на кіберспорт: він поставив понад 1 млн грн на кф 10
12:10, 23 Жовтня 2020
The International 2024: Team Falcons, Gaimin Gladiators і Team Spirit – головні фаворити турніру
12:10, 23 Жовтня 2020
Найбільший турнір із Dota 2 The International 2024 пройде без згадування букмекерів
12:10, 23 Жовтня 2020
Понад 8 млн грн на Velorant: беттор передбачив перемогу Heretics і практично подвоїв суму ставки
12:10, 23 Жовтня 2020
IEM Cologne 2024: NaVi, Team Spirit і G2 – головні претенденти на перемогу на турнірі
12:10, 23 Жовтня 2020
Виплата зі ставки 18,6 млн гривень: у беттора доїхав експрес із коефом 14,04 на кіберспорт
12:10, 23 Жовтня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія