Увійти

Збірна України з футзалу після Євро-2022 поговорила з пресою в PM Hall

17:02, 9 Лютого 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Декілька днів тому завершився чемпіонат Європи з футзалу, де збірна України посіла четверте місце. Цей Євро став одним з найкращих для нас та найуспішнішим за 17 років.

Поділитися:

Збірна України з футзалу після Євро поговорила з пресою в PM Hall

Щоб привітати команду з успішним виступом, в PM Hall відбувся урочистий захід за підтримки Parimatch Ukraine, титульного партнера національної збірної України з футзалу.

Його гостями стали президент Асоціації футзалу України (АФУ) Сергій Владико, головний тренер збірної Олександр Косенко та футзалісти на чолі з капітаном Петром Шотурмою.

Президент АФУ Сергій Владико поділився бажаннями провести фінальну частину великого футзального турніру в Україні:

Це питання постійно обговорюється, але, на жаль, в Україні немає наразі потрібних арен. Втім, країна претендує на проведення Євро-2025 з баскетболу, і ці майданчики цілком можуть бути використані й для потреб футзалу.

Олександр Косенко, тренер збірної України, підтримав президента й додав, що чим більше у нас буде майданчиків – тим більше дітей гратимуть, і ми будемо мати професіоналів високого рівня. Україна має великий потенціал, але для його реалізації потрібні умови, як і в будь-якому виді спорту.

Наставник збірної України розповів і про головне досягнення його команди:

Ми привернули до себе увагу всієї країни. Змогли показати гру, яка всім сподобалася. А вболівальника не обдуриш, і ми дійсно відчували підтримку.

Було складно фізично та психологічно, але ми були однією командою – завдяки цьому здобули результат. Він не випадковий, фундамент було закладено давно. Будемо продовжувати рухатися вперед, хлопці зрозуміли, що ми здатні на багато чого.

Щодо наших футзалістів, то вони поділилися, що після Євро їм найбільше хочеться нормально поїсти, оскільки страви у Нідерландах були не найсмачніші. Крім цього, вони воліли б прогулятися на свіжому повітрі, адже на Євро доводилося дотримуватися карантинних норм.

Компанія Parimatch не могла залишити досягнення команди без уваги, тому підсолодила життя спортсменам пам’ятним солодким подарунком, який нагадуватиме про смак забитих на Євро голів.

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Аталанти», вильоти «ПСЖ» та «МЮ»

Трансфери Обамеянга, Ван де Бека, Аллі та інші – які кефи зіграли

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
Верховний суд України відхилив позов БК Parimatch
17:02, 9 Лютого 2022
Голова КРАІЛ запевняє, що українці отримають свої 250 млн гривень від Parimatch
17:02, 9 Лютого 2022
Акціонери звільнили директора Parimatch
17:02, 9 Лютого 2022
СБУ перевіряє Parimatch щодо можливого обходу санкцій РНБО
17:02, 9 Лютого 2022
БК Parimatch подала до суду на Зеленського через санкції
17:02, 9 Лютого 2022
КРАІЛ анулювала ліцензію компанії Parimatch
17:02, 9 Лютого 2022
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія