Увійти

«Ювентус» хоче посилити атаку лідером «Тоттенхему»

17:04, 5 Квітня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Лідер нападу лондонського «Тоттенхему» Гаррі Кейн може змінити чемпіонат Англії на італійську Серію А, де зацікавленість в його послугах проявляє туринський «Ювентус».

Поділитися:

«Ювентус» хоче посилити атаку лідером «Тоттенхему»

Центральний нападник національної збірної Англії Гаррі Кейн, який виступає на клубному рівні за лондонський «Тоттенхем», може змінити команду в літнє трансферне вікно, про це повідомляє видання Calciomercato. Раніше в ЗМІ з’являлася інформація про те, що 26-річний бомбардир розчарувався у своєму нинішньому клубі й не бачить подальших перспектив. Гравець заявляв про бажання перейти в команду, яка стабільно бореться за трофеї та путівку в Лігу чемпіонів.

Згідно з даними джерела, зацікавленість в послугах Кейна проявляє туринський «Ювентус». Керівництво «Старої синьйори» націлилося на придбання форварда в літнє міжсезоння. Перешкодою трансферу можуть стати високі вимоги представників «Тоттенхему», які планують виручити з продажу свого провідного нападника солідну суму. «Шпори» оцінюють Кейна мінімум в 120 мільйонів євро. У зв’язку з такими вимогами «Ювентус» може відмовитися від оформлення угоди, з огляду на фінансові збитки через карантин, що був введений в Італії у зв’язку з пандемією коронавірусу. Туринці мають намір провести детальні переговори з лондонцями, щоб спробувати знизити вартість нападника, після чого приймуть остаточне рішення.

Нагадаємо, що Кейн перебуває в лазареті з початку січня через пошкодження стегна. У нинішньому сезоні футболіст зіграв 25 поєдинків у всіх турнірах, відзначившись 17 забитими м’ячами та двома результативними передачами. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює вартість бомбардира в 150 мільйонів євро.

Гаррі є гравцем «Тоттенхему» з 2011-го року. У перші декілька сезонів він відправлявся в різні оренди, після чого зміг закріпитися в основному складі лондонського колективу. Чинна трудова угода форварда з англійським клубом розрахована до середини 2024-го року.

Додамо, що букмекерська контора Paddy Power пропонує ставку на можливий перехід Гаррі Кейна в туринський «Ювентус». Якщо цей трансфер відбудеться до першого вересня 2020-го року, зіграє коефіцієнт 34,0, що відповідає 3% ймовірності.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав, що експерти назвали найімовірніший клуб П’єра Емеріка Обамеянга після відходу з лондонського «Арсеналу».

Букмекери підвищили оцінку ймовірності переходу Санчо в «МЮ»

Букмекери оцінили шанси Реброва повернутися на посаду головного тренера «Динамо»

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Тоттенхем – Арсенал АПЛ: прогноз на матч 28.04.2024
17:04, 5 Квітня 2020
Гаррі Кейн не виграє жодного трофея за кар’єру: БК відкрили лінію на досягнення гравця (ВІДЕО)
17:04, 5 Квітня 2020
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
17:04, 5 Квітня 2020
Серія А 2023/2024: «Інтер» і «Ювентус» – головні фаворити на чемпіонство
17:04, 5 Квітня 2020
Кубок Італії 2023/2024: «Ювентус» і «Аталанта» – головні фаворити турніру
17:04, 5 Квітня 2020
Букмекери: «Ювентус» – фаворит на підписання Судакова, далі йдуть «Лейпциг» і «Атлетіко»
17:04, 5 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія