Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Ювентус» хоче посилити атаку лідером «Тоттенхему»

Сергій Гумен
Лідер нападу лондонського «Тоттенхему» Гаррі Кейн може змінити чемпіонат Англії на італійську Серію А, де зацікавленість в його послугах проявляє туринський «Ювентус».
«Ювентус» хоче посилити атаку лідером «Тоттенхему»

«Ювентус» хоче посилити атаку лідером «Тоттенхему»

Центральний нападник національної збірної Англії Гаррі Кейн, який виступає на клубному рівні за лондонський «Тоттенхем», може змінити команду в літнє трансферне вікно, про це повідомляє видання Calciomercato. Раніше в ЗМІ з’являлася інформація про те, що 26-річний бомбардир розчарувався у своєму нинішньому клубі й не бачить подальших перспектив. Гравець заявляв про бажання перейти в команду, яка стабільно бореться за трофеї та путівку в Лігу чемпіонів.

Згідно з даними джерела, зацікавленість в послугах Кейна проявляє туринський «Ювентус». Керівництво «Старої синьйори» націлилося на придбання форварда в літнє міжсезоння. Перешкодою трансферу можуть стати високі вимоги представників «Тоттенхему», які планують виручити з продажу свого провідного нападника солідну суму. «Шпори» оцінюють Кейна мінімум в 120 мільйонів євро. У зв’язку з такими вимогами «Ювентус» може відмовитися від оформлення угоди, з огляду на фінансові збитки через карантин, що був введений в Італії у зв’язку з пандемією коронавірусу. Туринці мають намір провести детальні переговори з лондонцями, щоб спробувати знизити вартість нападника, після чого приймуть остаточне рішення.

Нагадаємо, що Кейн перебуває в лазареті з початку січня через пошкодження стегна. У нинішньому сезоні футболіст зіграв 25 поєдинків у всіх турнірах, відзначившись 17 забитими м’ячами та двома результативними передачами. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює вартість бомбардира в 150 мільйонів євро.

Гаррі є гравцем «Тоттенхему» з 2011-го року. У перші декілька сезонів він відправлявся в різні оренди, після чого зміг закріпитися в основному складі лондонського колективу. Чинна трудова угода форварда з англійським клубом розрахована до середини 2024-го року.

Додамо, що букмекерська контора Paddy Power пропонує ставку на можливий перехід Гаррі Кейна в туринський «Ювентус». Якщо цей трансфер відбудеться до першого вересня 2020-го року, зіграє коефіцієнт 34,0, що відповідає 3% ймовірності.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав, що експерти назвали найімовірніший клуб П’єра Емеріка Обамеянга після відходу з лондонського «Арсеналу».

Букмекери підвищили оцінку ймовірності переходу Санчо в «МЮ»

Букмекери оцінили шанси Реброва повернутися на посаду головного тренера «Динамо»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт