Увійти

Виручка онлайн-букмекера Ladbrokes зросла на 6,4%

18:10, 22 Жовтня 2015
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Британська букмекерська компанія Ladbrokes опублікувала фінансову звітність за третій квартал року 2015 року, згідно з якою онлайн-підрозділ компанії зафіксував невелике зростання виручки в порівнянні з торішніми показниками.

Поділитися:

Ladbrokes готується до злиття з Gala Coral

Британська букмекерська компанія Ladbrokes опублікувала фінансову звітність за третій квартал 2015 року, згідно якій онлайн-підрозділ компанії зафіксував невелике зростання виручки в порівнянні з торішніми показниками.

Наземний бізнес у Великобританії зафіксував зменшення виручки на 0,7%. Без урахування бразильського мундіалю 2014 року, виручка збільшилася на 2%.

Виручка від наземного бізнесу компанії в Європі впала на 8,5%, проте в Ladbrokes відзначили, що онлайн-підрозділ зафіксував зростання виручки на 6,4%. Ця цифра досягне 10,5%, якщо виключити фактор чемпіонату світу з футболу, який відбувся минулого року в Бразилії.

Прибуток групи до утримання відсотків і податків скоротився до 14,3 мільйонів фунтів, що, як запевнив букмекер, в межах очікувань.

«Ці результати відображають перші 68 днів роботи після того, як був анонсований наш план агресивного інвестування та зростання рекреаційної і мультиканальної клієнтської бази в наземному бізнесі Великобританії, сайту Ladbrokes.com і Ladbrokes Австралія.

Ще зарано судити, але сьогоднішні результати вказують на позитивний стартовий прогрес і збільшення кількості клієнтів із зростанням ставок і активів в онлайн-сегменті та наземному бізнесі у Великобританії.

Як і очікувалося, операційний дохід знизився через більш високу податкову ставку і збільшення витрат для створення клієнтської бази.

У ставках на спорт ми бачимо, що клієнти добре відгукуються на наші продукти, лінії й нещодавно запущену мультиканальну пропозицію.

Зараз ми сфокусовані на розвитку цього старту. Наші люди відповідають на цей виклик, і ми будемо вживати всіх заходів для того, щоб зберегти цю зосередженість.

Злиття з Coral йде згідно плану. Після того, як ми отримаємо банківський кредит у розмірі 1,35 мільярда фунтів для фінансування злиття, ми розпочнемо надсилати повідомлення акціонерам», – заявив виконавчий директор Ladbrokes Джим Маллен.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» пропонував ознайомитися з фінансовою звітністю груп компаній Betsson за третій квартал року 2015.

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Entain та Bet365 виділили на боротьбу з лудоманією 12 млн фунтів
18:10, 22 Жовтня 2015
В Британії букмекера оштрафували майже на пів мільйона фунтів
18:10, 22 Жовтня 2015
Виграв купу грошей, але не отримав: британський букмекер відмовив гравцю у виплаті
18:10, 22 Жовтня 2015
Обсяги реклами букмекерів на ТБ значно зменшилися під час ЧС-2022
18:10, 22 Жовтня 2015
Культова сцена з Роккі Бальбоа – у рекламі найстарішої контори світу
18:10, 22 Жовтня 2015
Експрес з коефіцієнтом 90 000 зіграв у 85-річного пенсіонера
18:10, 22 Жовтня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія