Увійти

«Вільярреал» – «Динамо»: букмекери не вірять в перемогу команди Луческу

13:03, 17 Березня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» завітає до міста «Вільярреал», де зустрінеться з однойменною командою. Які шанси киян нівелювати гандикап іспанців після першої зустрічі, читайте у бетторському прев’ю «РБ».

Поділитися:

«Вільярреал» – «Динамо»: букмекери не вірять в перемогу команди Луческу

Перший поєдинок між цими команда, зіграний на столичному «Олімпійському», завершився невтішно для господарів – підопічні Мірчі Луческу виглядали непогано, але пропустили два м’ячі після розіграшу стандартів. 

Тож перед вояжем в Іспанію «Біло-сині» мають вкрай складне завдання: відіграти два м’ячі переваги у суперника, а також відіграти «на нуль» у захисті. Втім, за розрахунками букмекерської компанії Favbet, у киян обмаль шансів втілити такий задум у життя. 

Імовірність тріумфу «Жовтої субмарини» у чотири рази вища: перемога «Вільярреала»61% (коефіцієнт – 1.58), звитяга «Динамо» 15% (6.40), нічия24% (4.10). А з тим, хто здобуде путівку до чвертьфіналу Ліги Європи, схоже, усе вирішено: 96% (1.01), що боротьбу за титул продовжать іспанці, 4% (25.0) – що українцям вдасться пробитися до наступного раунду змагань. 

«Вільярреал» – «Динамо»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

Перший матч завершився на користь іспанців

Ваша ставка збільшиться на 100%, якщо команда Унаї Емері переграє суперника з гандикапом щонайменше у два м’ячі (фора -1), тоді як букмекер навіть не пропонує таку опцію ставки на аналогічний результат на користь підопічних Мірчі Луческу: максимум – фора -0,5 (16,6%). 

Водночас у маркеті на тотал забитих м’ячів фактично паритет: «більше» – 49%, «менше» – 51%. Натомість у 53% оцінюють перебіг подій, за яким голкіперу одного з колективів не доведеться витягати м’яч з сітки власних воріт, тобто бодай одна команда не заб’є, на протилежний варіант пропонують відповідно 47%. 

Форвард «Вільярреала та збірної Іспанії Жерар Морено – перший за шансами на гол (50%). Далі розташувалися його одноклубники Пако Алькасер (42%), Карлос Бакка (42%), Дані Парехо (33%) і Самуель Чуквезе (33%). У складі «Динамо» найвища імовірність забити м’яч у вінгера Віктора Циганкова (31%). 

Найбільш імовірний підсумок зустрічі – перемога «Жовтої субмарини» з різницею в один гол (28%). 

Статистичні факти про матч «Вільярреал» – «Динамо»

«Вільярреал» – «Динамо»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського

Чи зможуть кияни створити камбек?

Кадрові втрати

За киян не зіграють Володимир Костевич, Беньямін Вербич, Микита Бурда, Тудор Белуце, Клейтон – усі вони перебувають у лазареті. Під питанням участь Дениса Попова. «Вільярреалу» не допоможуть Вісенте Іббора, Франсіс Коклен, Рубен Пенья і герой першого поєдинку – Пау Торрес.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Вільярреал» «Динамо» зіграють у четвер, 18-го березня, о 22:00. Зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів зі Швеції під керівництвом Андреаса Екберга. Телеканали «Футбол 2» та Vollia Football 1 покажуть це протистояння у прямому ефірі.

Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram.  

Олег Федорчук: «Динамо» не буде розмінювати чемпіонат на Лігу Європи»

«Вільярреал» – «Динамо»: прогноз і ставка Ігоря Циганика

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Сергій Ковалець: «Динамо» обіграє «Дніпро-1» і стане чемпіоном, якщо здолає «Шахтар»
13:03, 17 Березня 2021
Конкурс до півфінальних матчів єврокубків: 1000 грн на карту!
13:03, 17 Березня 2021
Двом гравцям «Миная» пропонували $5 000 за маніпулювання результатом проти «Динамо»
13:03, 17 Березня 2021
Ліга Європи та Ліга конференцій: всі букмекерські котирування
13:03, 17 Березня 2021
Андрій Ярмоленко: лінія на результативні дії гравця до кінця сезону 2023/2024 (ВІДЕО)
13:03, 17 Березня 2021
Коефіцієнти на тріумфатора Ліги Європи кардинально змінилися після сенсації на «Енфілді»
13:03, 17 Березня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія