Увійти

Відомий беттор поставив $4,5 мільйони на Супербоул

17:02, 8 Лютого 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Ставки на цьогорічний розіграш Супербоулу в легальних американських букмекерів можуть досягти одного мільярду доларів. Чималий внесок в цю суму додав чоловік, який поставив на одну з команд $4,5 мільйони.

Поділитися:

Відомий беттор поставив $4,5 мільйони на Супербоул

Супербоул – це фінальна гра сезону у професійному американському футболі (НФЛ). Цього року він пройде 14-го лютого в Каліфорнії. За звання чемпіона боротимуться «Лос-Анджелес Ремз» та «Цинциннаті Бенгалс».

Джим МакІнгвейл, більш відомий на прізвисько «Матрац Мак», поставив $4,5 мільйони на перемогу команди «Цинциннаті Бенгалс».

Це далеко не перша подібна історія з чоловіком. На початку січня він ставив $1,2 мільйона на перемогу команди «Алабама» у фіналі американського футболу серед студентів. Тоді його прогноз не справдився. Раніше від нього також було декілька ставок на великі суми.

Відомий бізнесмен з Техасу, який є власником меблевого магазину, знову привернув увагу до себе своєю величезною ставкою. Якщо його ставка цього разу зіграє – він виграє понад 13 мільйонів доларів.

До речі, букмекерська компанія Marathonbet пропонує зараз наступні коефіцієнти на Супербоул-2022. Фаворитом йде «Лос-Анджелес Ремз».

В американській БК, де була зроблена ця гучна ставка, повідомляють, що вона є найбільшою з будь-коли зроблених ставок онлайн в легальних букмекерів США. МакІнгвейл зробив свою ставку на заправній станції в штаті Луїзіана. В його рідному Техасі букмекерський бізнес – заборонений.

Мені довелося зробити близько двадцяти ставок по 200 000 доларів, щоб все вийшло, як я хотів», – сказав він.

Чому «Матрац Мак» робить такі гучні ставки?

Цей вчинок є черговим маркетинговим ходом від МакІнгвейла щодо продажу меблів в його магазині.

«Матрац Мак» регулярно використовує ринок ставок як спосіб знизити ризик під час продажу меблів у своєму магазині. Як і раніше, він пропонує клієнтам, котрі витратили 3 тисячі доларів чи більше на меблі або набір матраців, повернути гроші за покупку.

Проте це буде можливим тільки в тому разі, якщо «Цинциннаті Бенгалс» виграє Супербоул. Подібні угоди у меблевому магазині Джима діють постійно, коли він робить ставки на великі суми та розповідає про це в соціальних мережах.

Для МакІнгвейла ставки на спорт – свого роду страховий поліс для продажів в його меблевому магазині. Якщо його прогнози справджуються, він покриває будь-які збитки через необхідність відшкодовувати покупцям гроші за меблі.

Коли його ставки програють – він все одно має прибуток від великого обсягу продажів меблів. «Матрац Мак» та букмекери, які приймають його ставки, також отримують безкоштовну рекламу внаслідок цих історій.

$1 мільярд від Супербоулу можуть отримати легальні букмекери США

Шакіл О’Ніл поставив $100 тисяч на оригінальну подію

Опубліковано у: Бізнес, Новини, Спорт, Ставки
Теги: ,,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Експрес на бейсбол із 8 подій допоміг гравцеві з $77 виграти понад $13 000
17:02, 8 Лютого 2022
Верховний суд Іспанії скасував обмеження для реклами азартних ігор, зокрема для знаменитостей
17:02, 8 Лютого 2022
У Казахстані заборонять азартні ігри для держслужбовців, військових, боржників та осіб до 25 років
17:02, 8 Лютого 2022
Бразилія заборонила поповнювати рахунки в конторах кредитками і криптовалютою
17:02, 8 Лютого 2022
НБА довічно дискваліфікувала баскетболіста через махінації зі ставками
17:02, 8 Лютого 2022
Перекладач вкрав у бейсболіста 16 млн доларів і програв їх на ставках
17:02, 8 Лютого 2022
Комментарии (2)
Написати коментар
Коментарі 2
Повна версія