Увійти

«Верес» підсилився партнерством з букмекером перед стартом чемпіонату України

14:07, 23 Липня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Новачок УПЛ – рівненський «Верес» – досяг згоди щодо укладання спонсорського контракту з поки що єдиним ліцензійним онлайн-букмекером України – компанією Parimatch.

Поділитися:

«Верес» підсилився партнерством з букмекером перед стартом чемпіонату України

За умовами співпраці, протягом наступних трьох років – до 2024 – Parimatch буде офіційним титульним спонсором народного клубу. 

Брендинг букмекера з’явився на новій формі «Вереса», що днями була презентована у Рівному. Це вже не перший кейс партнерства Parimatch з чинним чемпіоном Першої ліги – навесні цього року міжнародна компанія підтримала перше в Україні IPO футбольного клубу – розміщення акцій «Червоно-чорних». 

«Нам імпонують амбіції та міжнародна експертиза Parimatch, їх підхід до розвитку спорту. Тому коли виникла ідея об’єднати зусилля, у нас не було ані крихти сумнівів. Наша команда прагне запозичити досвід кращих європейських клубів, з якими співпрацює Parimatch. 

Термін угоди на три роки свідчить, що ми прагнемо побудувати міцний футбольний альянс, який допоможе зробити наш футбол кращим», – прокоментував укладання угоди Іван Надєїн, президент «Вереса». 

Презентація форми на сезон 2021/2022

Керівництво команди обіцяє, що сторони спільно просуватимуть принципи чесної гри, залучатимуть молодь до гри у футбол, а також сприятимуть покращенню спортивної інфраструктури міста. У майбутньому сезоні «Верес» нарешті зможе зіграти домашні матчі на оновленій арені – стадіоні «Авангард». На цю мить киплять роботи з реконструкції. Окрім цього, невдовзі розпочнеться будівництво бази, сподіваються у клубі.

«Верес минулого сезону продемонстрував яскравий і цікавий футбол, а також відмінно показав себе у маркетингу і в роботі зі своєю аудиторією. Ця незвичайна для України суміш футболу і нестандартних підходів до маркетингу нас зацікавила. Ми хочемо допомогти розвинути цю історію і надати свій досвід для розширення можливостей клубу. 

Віримо, що в цьому сезоні «Верес» гідно виступить в УПЛ. Такі клуби – яскравий приклад розвитку футболу в регіонах і нам би хотілося підтримувати такі ініціативи», – резюмував Head of sponsorship Parimatch Пилип Орлов.

Протягом поточного місяця команда Parimatch активно працює над розширенням партнерського портфелю. Зокрема, контракти з компанією підписав «Чорноморець», «Маріуполь» та СК «Дніпро-1». Угоди продовжили з чернігівською «Десною» і «Металістом 1925». 

Як інформував «РБ», відеосервіс Megogo за підтримки БК Parimatch презентував аудіосеріал про легендарного українського тренера Валерія Лобановського. 

БК Vbet підписала контракт з першим клубом УПЛ

Букмекери: «Шахтар» наздогнав «Динамо» за шансами на виграш УПЛ

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
«Динамо» Київ – фаворит на чемпіонство в УПЛ 2024/2025 після стартових турів
14:07, 23 Липня 2021
Букмекер Parimatch став партнером ФК «Ноттінгем Форест»
14:07, 23 Липня 2021
Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Олександрія» – «Шахтар» (4:3)
14:07, 23 Липня 2021
УПЛ 2024/2025: «Чорноморець», «Лівий Берег» і «Оболонь» – головні претенденти на пониження в класі
14:07, 23 Липня 2021
БК «ВБЕТ» і УПЛ продовжили співпрацю на три сезони
14:07, 23 Липня 2021
УПЛ 2024/2025: Ванат, Сікан, Буяльський, Ярмоленко та інші претенденти в боротьбі за звання найкращого бомбардира
14:07, 23 Липня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія