Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Parimatch – новий титульний спонсор «Маріуполя»

Владислав Стародубцев
«Азовці» отримали нового титульного спонсора – з наступного сезону на передній частині футболки «Маріуполя» з’явиться брендинг букмекерської контори Parimatch.
БК Parimatch - новий титульний спонсор «Маріуполя»

БК Parimatch – новий титульний спонсор «Маріуполя»

«Майбутній чемпіонат розпочнеться для ФК «Маріуполь» з новими амбіціями, викликами та цілями. Щоб зробити цей сезон для вболівальників більш яскравим і незабутнім, клуб підписав контракт про співпрацю з Parimatch», – мовиться у заяві клубу з однойменного міста.

«Азовці» анонсували низку спільних з букмекером акцій, головна мета яких – популяризація команди: залучення уболівальників, як на стадіон, так і до екранів телевізорів.

«Маріуполь – один з регіонів, у якому спорт розвивається дуже стрімко. Хокей, баскетбол, і, звичайно ж, футбол. Ми раді прийняти участь в розвитку спорту в області, і докладемо до цього всіх зусиль. Впевнені, що «Маріуполь» зможе продемонструвати яскравий футбол своїм жителям, а ми намагатимемося підсилити їх з точки зору маркетингу, дизайну та інших напрямків», – резюмував Вадим Місюра, директор зі зв’язків з громадськістю Parimatch. 

Віцепрезидент «Маріуполя» Андрій Санін каже: з Parimatch «Азовці» будуть максимально заряджені перемагати. 

«Ми тішимося початку співпраці з Parimatch. Для нас це крок вперед. Працюючи з різними українськими клубами, лігами та федераціями Parimatch зарекомендував себе як надійний партнер, який щиро зацікавлений у розвитку українського спорту. 

З огляду на великий досвід Parimatch у професійному спорті, ми впевнені, що партнерство буде ефективним і плідним для обох сторін, а також привабливим для наших уболівальників. Ми, як і наш титульний спонсор, налаштовані тільки перемагати», – підсумував пан Санін. 

Водночас «Маріуполь» презентував форму на майбутній сезон від нового технічного партнера – компанії Puma. Її головна особливість – зображення маріупольської водонапірної вежі – одного з історичних символів і архітектурних пам’ятників міста, який був побудований в липні 1910 року. У клубі зазначають, що вежа на футболках «Азовців» буде символізувати нерозривний зв’язок міста з футбольною командою. 

Як інформував «РБ», за останні кілька днів Parimatch продовжив контракти з чернігівською «Десною» та харківським «Металістом 1925», новачком УПЛ. Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram.

Олексій Новіков – бренд-амбасадор БК Parimatch

З’явилася низка крутих «фішок»: букмекер Favbet оновив додаток

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт