Увійти

VBET: «Отримання букмекерської ліцензії для нас – це лише питання часу»

09:10, 27 Жовтня 2021
Олександр Дузь
Підписатися Читати в повній версії

Нині компанія VBET дуже активна на українському ринку. Букмекер став спонсором УПЛ, Кубка та Суперкубка України, підписав партнерські угоди з відомими вітчизняними клубами та національною хокейною збірною. Це далеко не весь перелік досягнень контори у контексті спонсорської роботи. «Рейтинг Букмекерів» вирішив поспілкуватися з представниками компанії щодо її планів стосовно розвитку в Україні.

Поділитися:

VBET: «Отримання букмекерської ліцензії для нас – це лише питання часу»

– Влітку VBET добре попрацював у контексті популяризації бренду, ставши партнером багатьох українських змагань та клубів. Наш ринок стає пріоритетним для компанії чи були й інші країни зі схожою активністю?

– Така активність була і є на ринку Вірменії, після якого за масштабами на даний момент йде ринок України. Наразі VBET Ukraine активно працює та розвиває український футбол та хокей, але найближчим часом ми розпочнемо співпрацю також з іншими видами спорту.

– У нашій країні не заведено говорити про гроші як у контексті суто спортивних контрактів, так і спонсорських. Проте, можливо, ви можете назвати якісь цифри, пов’язані з інвестиціями компанії в український спорт? Є інформація, що колишній спонсор УПЛ (БК Favbet) вкладав у лігу близько 900 тисяч доларів на рік. Ваш контракт щедріший?

– У кулуарах багато хто веде розмови, мовляв, VBET вийшов на український ринок і зробив більш щедрі пропозиції своїм майбутнім партнерам. Проте насправді це не так.

Наша компанія з холодним розумом підходила до вартості кожного контракту.

Називати цифри ми, звісно, не можемо, проте можемо запевнити, що ці цифри не вище ринкових.

– Якщо з футболом все зрозуміло, хокей в Україні не є дуже популярним. Плануються якісь акції та програми з популяризації цього виду спорту та які для себе переваги у такій співпраці бачить компанія?

– Український хокей має величезний потенціал і разом з новим керівництвом ФХУ ми розглянули його. Ми вже почали розвивати хокей в Україні спільними силами.

На нещодавній презентації контракту з національною командою ми презентували меморандум про відкриття Зали слави українського хокею, який розпочне свою роботу наступного року.

У планах VBET Ukraine багато інших програм з розвитку та популяризації хокею в Україні, про них ми будемо інформувати громадськість поетапно.

– Чи є інші види спорту, про які замислюється маркетинг компанії? Можливо, найближчим часом на нас чекають гучні контракти, наприклад, у тенісі, гандболі чи біатлоні?

– Звісно, ми думаємо про інші види спорту та активно розглядаємо їх. Проте, оскільки компанія підходить до вибору майбутнього партнера з повною серйозністю і хоче вибудовувати з партнерами довгострокові, взаємовигідні та дружні відносини, не про всі майбутні контракти ми можемо говорити вже сьогодні. Можна сказати одне – найближчим часом буде кілька гучних партнерств із різних видів спорту.

– Чи є якісь новини щодо отримання букмекерської ліцензії в Україні? Ми, у «Рейтингу Букмекерів», бачимо труднощі із системою оподаткування. До того ж є велика конкуренція на ринку. Можливо, існують якісь додаткові складнощі, про які ви можете розповісти нашим читачам?

– VBET Ukraine вже має дві ліцензії на території України. На підході третя, беттингова ліцензія. Отримання букмекерської ліцензії для нас – це лише питання часу.

Vbet – преміумспонсор збірної України з футболу

Титульний спонсор УПЛ став офіційним партнером «Ворскли»

Опубліковано у: Бізнес, Бізнес-інтерв'ю, Інтерв'ю, Новини, Вибір редакції
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Голова UGC просить перевірити на корупційність новий законопроєкт про азартні ігри
09:10, 27 Жовтня 2021
Офіс Генпрокурора заблокував понад 2500 нелегальних гемблінг-сайтів в Україні
09:10, 27 Жовтня 2021
Перед своєю ліквідацією КРАІЛ вимагає заблокувати доступ до трьох нелегальних БК
09:10, 27 Жовтня 2021
Парламент схвалив ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за гральним бізнесом
09:10, 27 Жовтня 2021
Букмекерська компанія VBET усунула збій – клієнти знову можуть виводити гроші
09:10, 27 Жовтня 2021
Указ президента Зеленського щодо обмежень на азартні ігри: СБУ доручили провести перевірки організаторів азартних ігор
09:10, 27 Жовтня 2021
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія