Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

VBET: «Отримання букмекерської ліцензії для нас – це лише питання часу»

Олександр Дузь
Нині компанія VBET дуже активна на українському ринку. Букмекер став спонсором УПЛ, Кубка та Суперкубка України, підписав партнерські угоди з відомими вітчизняними клубами та національною хокейною збірною. Це далеко не весь перелік досягнень контори у контексті спонсорської роботи. «Рейтинг Букмекерів» вирішив поспілкуватися з представниками компанії щодо її планів стосовно розвитку в Україні.
VBET: «Отримання букмекерської ліцензії для нас – це лише питання часу»

VBET: «Отримання букмекерської ліцензії для нас – це лише питання часу»

– Влітку VBET добре попрацював у контексті популяризації бренду, ставши партнером багатьох українських змагань та клубів. Наш ринок стає пріоритетним для компанії чи були й інші країни зі схожою активністю?

– Така активність була і є на ринку Вірменії, після якого за масштабами на даний момент йде ринок України. Наразі VBET Ukraine активно працює та розвиває український футбол та хокей, але найближчим часом ми розпочнемо співпрацю також з іншими видами спорту.

– У нашій країні не заведено говорити про гроші як у контексті суто спортивних контрактів, так і спонсорських. Проте, можливо, ви можете назвати якісь цифри, пов’язані з інвестиціями компанії в український спорт? Є інформація, що колишній спонсор УПЛ (БК Favbet) вкладав у лігу близько 900 тисяч доларів на рік. Ваш контракт щедріший?

– У кулуарах багато хто веде розмови, мовляв, VBET вийшов на український ринок і зробив більш щедрі пропозиції своїм майбутнім партнерам. Проте насправді це не так.

Наша компанія з холодним розумом підходила до вартості кожного контракту.

Називати цифри ми, звісно, не можемо, проте можемо запевнити, що ці цифри не вище ринкових.

– Якщо з футболом все зрозуміло, хокей в Україні не є дуже популярним. Плануються якісь акції та програми з популяризації цього виду спорту та які для себе переваги у такій співпраці бачить компанія?

– Український хокей має величезний потенціал і разом з новим керівництвом ФХУ ми розглянули його. Ми вже почали розвивати хокей в Україні спільними силами.

На нещодавній презентації контракту з національною командою ми презентували меморандум про відкриття Зали слави українського хокею, який розпочне свою роботу наступного року.

У планах VBET Ukraine багато інших програм з розвитку та популяризації хокею в Україні, про них ми будемо інформувати громадськість поетапно.

– Чи є інші види спорту, про які замислюється маркетинг компанії? Можливо, найближчим часом на нас чекають гучні контракти, наприклад, у тенісі, гандболі чи біатлоні?

– Звісно, ми думаємо про інші види спорту та активно розглядаємо їх. Проте, оскільки компанія підходить до вибору майбутнього партнера з повною серйозністю і хоче вибудовувати з партнерами довгострокові, взаємовигідні та дружні відносини, не про всі майбутні контракти ми можемо говорити вже сьогодні. Можна сказати одне – найближчим часом буде кілька гучних партнерств із різних видів спорту.

– Чи є якісь новини щодо отримання букмекерської ліцензії в Україні? Ми, у «Рейтингу Букмекерів», бачимо труднощі із системою оподаткування. До того ж є велика конкуренція на ринку. Можливо, існують якісь додаткові складнощі, про які ви можете розповісти нашим читачам?

– VBET Ukraine вже має дві ліцензії на території України. На підході третя, беттингова ліцензія. Отримання букмекерської ліцензії для нас – це лише питання часу.

Vbet – преміумспонсор збірної України з футболу

Титульний спонсор УПЛ став офіційним партнером «Ворскли»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт