Увійти

Усик – Дюбуа: прогноз на бій 26.08.2023, ставки, коефіцієнти, статистика

22:08, 22 Серпня 2023
Сергій Сіренко
Підписатися Читати в повній версії

26-го серпня відбудеться найочікуваніша подія літньої кампанії в світі боксу у 2023 році. Чемпіон світу з України проведе свій другий захист титулів у суперважкій вазі (понад 200 фунтів, 90.7 кг) проти представника туманного альбіону. «Рейтинг Букмекерів» пропонує великий інформаційно-аналітичний матеріал стосовно бою Усик – Дюбуа.

Поділитися:

Усик – Дюбуа: прогноз на бій

Британець підходить до майбутнього двобою після серйозної травми (розрив хрестоподібних зв’язок), при цьому Даніель змінив тренера, тоді як у таборі Олександра все залишається без змін.

З більшою часткою ймовірності Дюбуа обере тактику тотального пресингу й намагатиметься зловити Усика на разовий панч. У свою чергу, козирями українця є його мобільність, функціонал, багатогранність у діях, вміння контролювати дистанцію й саме завдяки наявним перевагам, у відсотковому співвідношенні шанси на перемогу Олександра можна оцінити як 90 на 10.

Свою думку з приводу майбутнього двобою висловила редакція «Рейтингу Букмекерів», з прогнозом якої можна ознайомитись у спеціальному розділі тут.

Усик – Дюбуа: що кажуть букмекери?

Котирування трейдерів букмекерських компаній повністю співпадають з думкою переважної більшості експертів, котрі не сумніваються в успіху бійця з України. На сьогодні Усик є лідером суперважкої вагової, маючи в активі три пояси з чотирьох.

Усик – Дюбуа: коефіцієнти на бій

В БК Favbet котирування на даний двобій розподілилися наступним чином: вікторія Усика оцінюється коефіцієнтом 1.14, в той час як на тріумф андердога можна зробити ставку за 7.5. Мировий підсумок двобою йде за 26.0.

З приводу кількості раундів, букмекери більше схиляються до дострокового завершення поєдинку де на запропоновану опцію можна поставити за 1.34, а в разі повного проходження усієї дистанції зіграє коефіцієнт 3.2.

Також звертаємо увагу й на наступні маркети:

Фізичні дані Олександра Усика

Український боксер поступається британцю в антропометрії – п’ять сантиметрів у зрості й водночас за розмахом рук маємо паритет. Акцентуємо увагу й на тому, що Усик менше важить за опонента на 8,5 кг.

Для Олександра не є проблемою різниця в габаритах, що й довели обидва поєдинки проти колишнього чемпіона Ентоні Джошуа, де кримчанин нівелював перевагу британця в антропометрії за рахунок відмінного функціоналу поряд з високим боксерським IQ.

В цілому, Усик провів чотири двобої у хевівейті, де всі суперники переважали його у зрості і вазі й при цьому всі без винятку капітулювали перед українцем.

Фізичні дані Даніеля Дюбуа

Уродженець Лондона у всіх двадцяти боях йшов фаворитом на папері і в той же час для Даніеля єдиною перепоною на шляху до статусу офіційного претендента став Джо Джойс, проти якого перевага в габаритах і разовому ударі були відсутні.

Не варто забувати і про травмонебезпечність Дюбуа, котрий окрім хрестів у крайньому грудневому поєдинку, завершував бої і з переломом орбітальної кістки (вищезазначений бій з Джойсом), у зв’язку з чим в послужному списку майорить одиниця в графі поразок.

Статистика боїв Олександра Усика

Боїв Перемог Нічиїх Поразок Перемог нокаутами
20 20 0 0 13

Статистика боїв Даніеля Дюбуа

Боїв Перемог Нічиїх Поразок Перемог нокаутами
20 19 0 1 18

Що чекати від Дюбуа в бою з Усиком

Статистика боїв британця говорить про те, що він і його команда роблять ставку на першу половину бою – 18 із 19 перемог були здобуті у відрізку з 1-го по 5-й раунди. Тобто, проти Усика тактика залишиться незмінною, де варто чекати на стартову навалу з агресивним пресингом.

Акцентуємо увагу й на тому факті, що Даніель лише раз за всю кар’єру пройшов дистанцію у 10 раундів, що викликає певні сумніви в тому, чи зможе представник Лондона виглядати конкурентним після екватора бою.

Шанси Дюбуа на перемогу

У суперважкій вазі кожен без винятку боєць має свій шанс на лакі-панч. Так як Дюбуа має значну силу разового удару, за що й отримав прізвисько «Динаміт», є виключенням теза, що в прийдешньому поєдинку переможець визначений заздалегідь.

З точки зору технічної оснащеності, британець не має жодного шансу переграти українця у шаховому бою, в той час як у разі агресивної й часом брудної манери ведення бою, відсоток на перемогу Дюбуа зростатиме.

Останні п’ять боїв Дюбуа

Дата Суперник Результат Формат завершення
03.12.2022 Кевін Лерена Перемога Технічний нокаут
11.06.2022 Тревор Брайан Перемога Нокаут
29.08.2021 Джо Кусумано Перемога Технічний нокаут
05.06.2021 Богдан Діну Перемога Нокаут
28.11.2020 Джо Джойс Поразка Нокаут

Шанси Усика на перемогу

Порівнюючи всі плюси і мінуси обох боксерів, а також враховуючи з якими топами доводилося боксувати Олександру, молодого проспекта з Британії український боєць зобов’язаний проходити впевнено, на досвіді, доводячи усьому світу, хто в сьогоденні номер один у найпопулярнішій ваговій.

Величезною мотивацією для Усика служить підтримка українського народу та бійців з передової, яким він і присвячує перемоги, так само як і патріотичні вірші Олександра – окреме мистецтво, котрі виступають демонстрацією рівня ментальної сили.

Одним із найяскравіших моментів на липневій прес-конференцій був епізод, де Усик зачитав слова із пісні «Заповіт», присвячені Україні:

«Там за берегом стелиться чорний туман,

Вітер знову сумну звістку нам принесе.

Ми зламали вже самий останній кайдан,

Враг хоче забрати у нас геть усе.

Він спроможний завжди лиш на підлий обман,

Смерть і біль все що він вік за віком несе.

Але нас не зламати, це наш вічний стан,

В наших жилах кров усіх тих незламних тече».

Останні п’ять боїв Усика

Дата Суперник Результат Формат завершення
20.08.2022 Ентоні Джошуа Перемога Рішенням суддів
25.09.2021 Ентоні Джошуа Перемога Рішенням суддів
31.10.2020 Дерек Чісора Перемога Рішенням суддів
12.10.2019 Чаз Візерспун Перемога Відмова бійця
10.11.2018 Тоні Белью Перемога Нокаут

Усик – Дюбуа: гонорари боксерів

Точна сума гонорарів обох бійців названа у розмірі $6 млн і $2 млн, тоді як у процентному співвідношенні розподіл склав 75% на 25% на користь Олександра Усика.

Акцентуємо увагу й на тому, що саме компанія «К2 Promotions» заплатила за право організувати майбутній поєдинок, де ставка на торгах склала 8 мільйонів доларів, в той час як промоутерська компанія Френка Уоррена «Queensberry Promotions» пропонувала 5,6 мільйонів.

FAQ

Які титули в Усика?
Український боксер володіє титулами чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO та IBF у надважкій вазі, які він відібрав у британця Ентоні Джошуа в вересні 2021-го й у серпні 2022-го захистив всі пояси.
Які титули у Дюбуа?
До реваншу британець підходить у статусі обов’язкового прентендента за версією WBА.
Де знайти останні новини про бій Усик – Дюбуа?
Різноманітну інформацію і матеріали стосовно протистояння українця та британця можна знайти на сторінці «Рейтингу Букмекерів». Також в наявності є відомості про майбутнє протистояння й на інших профільних ресурсах, котрі присвячені даному виду спорту.
Де буде проходити бій Усик – Дюбуа?
Протистояння відбудеться на «Тарчинські арена» в місті Вроцлав (Польща).
Можна купити квитки на бій Усик – Дюбуа?
Квитки на бій Олександра Усика і Даніеля Дюбуа можна замовити на польському порталі eBilet.
Хто фаворит реваншу Усик – Дюбуа?
Трейдери букмекерських контор вважають безапеляційним фаворитом українського бійця й експертна думка солідарна з виставленими котируваннями на поєдинок.
Де знайти прогнози на боксерський бій Усик – Дюбуа?
Всі прогнози на бокс й інші види спорту можна знайти у відповідному розділі на сайті «Рейтингу Букмекерів».
Коли відбудеться бій Усик – Дюбуа?
Двобій Усик – Дюбуа можна буде подивитися 26-го серпня поточного року.
Де дивитись бій Усик – Дюбуа?
В Україні насолодитися трансляцією двобою можна буде на платформі «MEGOGO Гонг» у розділі «Спорт» та окремому поп-ап-каналі, котрий з’явиться на сервісі у день поєдинку. Також переглянути бій можна за підписками «Оптимальна», «Спорт», «Легка» і «Максимальна».
Який коефіцієнт на бій Усик – Дюбуа?
На звитягу представника України котирування зупинились на позначці 1.14, тоді як в противагу на уродженця Лондона – 7.5. Нічийний підсумок двобою йде за коефіцієнт 26.0.

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
Олімпіада 2024: перемога скандальної Імане Халіф (можливий трансгендер) у боксі до 66 кг оцінюється в 1,12
22:08, 22 Серпня 2023
Олімпійські ігри 2024: Хижняк – головний претендент на золоту медаль у боксі до 80 кг
22:08, 22 Серпня 2023
Стала відома дата реваншу Усика і Ф’юрі: букмекери назвали явного фаворита
22:08, 22 Серпня 2023
Усик – фаворит у другому поєдинку з Тайсоном Ф’юрі
22:08, 22 Серпня 2023
$565 тисяч на перемогу Ф’юрі: репер Дрейк зробив ставку на бій
22:08, 22 Серпня 2023
Берінчик – Наваррете: спеціальні ставки на бій від БК «Фавбет»
22:08, 22 Серпня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія