Увійти

Український баскетболіст візьме участь у зірковому вікенді НБА

10:02, 1 Лютого 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Захисник «Детройт Пістонс» Святослав Михайлюк зіграє за команду молодих зірок Світу.

Поділитися:

Український баскетболіст візьме участь у зірковому вікенді НБА

Український захисник «Детройт Пістонс» Святослав Михайлюк увійшов до складу з десяти баскетболістів, які виступлять за команду Світу в матчі молодих зірок НБА, повідомляє офіційний сайт ліги.

«Мені потрібно просто продовжувати грати й концентруватися на наступному матчі. Для мене багато значить той факт, що я буду частиною Зіркового вікенду, буду грати з баскетболістами НБА, які туди викликані. Я буду радіти й отримувати задоволення від перебування в Чикаго, оскільки мене відібрали для участі в цій грі.

Чи думаю про запрошення на конкурс триочкових? Ні, про це я не думаю. Якщо викличуть, буду брати участь. Якщо ні, то так тому і бути. За останній місяць я став грати набагато впевненіше. Якщо гравцеві дають багато часу, він стає більш впевненим у собі. Багато хвилин дозволяють тобі пристосуватися до атакувальної та захисної манери гри в НБА», – сказав 22-річний українець в інтерв’ю пресслужбі «Пістонс».

Крім Михайлюка, за команду Світу зіграють: Нікейл Олександр-Уокер («Нью-Орлеан Пеліканс»), Деандре Ейтон («Фінікс Санз»), Ар Джей Барретт («Нью-Йорк Нікс»), Брендон Кларк («Мемфіс Гріззліс»), Лука Дончич («Даллас Маверікс»), Шей Гілджес-Александер («Оклахома-Сіті Тандер»), Руї Хачімура і Моріц Вагнер (обидва – «Вашингтон Візардз») і Джон Окогі («Міннесота Тімбервулвз»).

У ростер команди США увійшли: Майлз Бріджес, Девонте Грем і Пі Джей Вашингтон («Шарлотт Хорнетс»), Венделл Картер («Чикаго Буллз»), Тайлер Хірро і Кендрік Нанн («Маямі Хіт»), Джарен Джексон і Джа Морант («Мемфіс Гріззліс»), Ерік Пашалл («Голден Стейт Ворріорз»), Трей Янг («Атланта Хокс») і Зайон Вільямсон («Нью-Орлеан Пеліканс»).

Михайлюк провів 43 зустрічі в рамках регулярного чемпіонату НБА. В середньому українець набирає 8,9 очка за матч при 43-відсотках реалізації триочкових кидків. У поточному чемпіонаті українець оновив особистий рекорд результативності, набравши 25 очок в поєдинку з «Атлантою Хокс». «Детройт» посідає десяте місце в таблиці Східної конференції. У наступній грі «Пістонс» зустрінуться з «Торонто Репторс».

Михайлюк став лише другим українцем в історії, якого запросили на зірковий вікенд НБА. Нагадаємо, 23 роки тому, в 1997 році, на матч молодих зірок запрошували українського центрового Віталія Потапенка.

77%, що Леброн Джеймс стане найрезультативнішим гравцем в історії НБА

Баскетболісти клубу «Прометей» взяли участь в акції від Parimatch

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Легалізація онлайн-ставок в Узбекистані: закон набуде чинності з 2025 року, грати можна з 18 років, фізичні особи звільнені від податку
10:02, 1 Лютого 2020
Беттор зібрав експрес із 25 подіями та кф 4 757, вигравши понад $10 000
10:02, 1 Лютого 2020
Асоціація суддів закликає призупинити бразильську Серію А через заяви про договірні матчі
10:02, 1 Лютого 2020
БК приймають ставки на квадрупл ПСЖ у сезоні 2023/2024
10:02, 1 Лютого 2020
Тоттенхем – Арсенал АПЛ: прогноз на матч 28.04.2024
10:02, 1 Лютого 2020
Астон Вілла – Челсі АПЛ: прогноз на матч 27.04.2024
10:02, 1 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія