Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Український баскетболіст візьме участь у зірковому вікенді НБА

Сергій Гумен
Захисник «Детройт Пістонс» Святослав Михайлюк зіграє за команду молодих зірок Світу.
Український баскетболіст візьме участь у зірковому вікенді НБА

Український баскетболіст візьме участь у зірковому вікенді НБА

Український захисник «Детройт Пістонс» Святослав Михайлюк увійшов до складу з десяти баскетболістів, які виступлять за команду Світу в матчі молодих зірок НБА, повідомляє офіційний сайт ліги.

«Мені потрібно просто продовжувати грати й концентруватися на наступному матчі. Для мене багато значить той факт, що я буду частиною Зіркового вікенду, буду грати з баскетболістами НБА, які туди викликані. Я буду радіти й отримувати задоволення від перебування в Чикаго, оскільки мене відібрали для участі в цій грі.

Чи думаю про запрошення на конкурс триочкових? Ні, про це я не думаю. Якщо викличуть, буду брати участь. Якщо ні, то так тому і бути. За останній місяць я став грати набагато впевненіше. Якщо гравцеві дають багато часу, він стає більш впевненим у собі. Багато хвилин дозволяють тобі пристосуватися до атакувальної та захисної манери гри в НБА», – сказав 22-річний українець в інтерв’ю пресслужбі «Пістонс».

Крім Михайлюка, за команду Світу зіграють: Нікейл Олександр-Уокер («Нью-Орлеан Пеліканс»), Деандре Ейтон («Фінікс Санз»), Ар Джей Барретт («Нью-Йорк Нікс»), Брендон Кларк («Мемфіс Гріззліс»), Лука Дончич («Даллас Маверікс»), Шей Гілджес-Александер («Оклахома-Сіті Тандер»), Руї Хачімура і Моріц Вагнер (обидва – «Вашингтон Візардз») і Джон Окогі («Міннесота Тімбервулвз»).

У ростер команди США увійшли: Майлз Бріджес, Девонте Грем і Пі Джей Вашингтон («Шарлотт Хорнетс»), Венделл Картер («Чикаго Буллз»), Тайлер Хірро і Кендрік Нанн («Маямі Хіт»), Джарен Джексон і Джа Морант («Мемфіс Гріззліс»), Ерік Пашалл («Голден Стейт Ворріорз»), Трей Янг («Атланта Хокс») і Зайон Вільямсон («Нью-Орлеан Пеліканс»).

Михайлюк провів 43 зустрічі в рамках регулярного чемпіонату НБА. В середньому українець набирає 8,9 очка за матч при 43-відсотках реалізації триочкових кидків. У поточному чемпіонаті українець оновив особистий рекорд результативності, набравши 25 очок в поєдинку з «Атлантою Хокс». «Детройт» посідає десяте місце в таблиці Східної конференції. У наступній грі «Пістонс» зустрінуться з «Торонто Репторс».

Михайлюк став лише другим українцем в історії, якого запросили на зірковий вікенд НБА. Нагадаємо, 23 роки тому, в 1997 році, на матч молодих зірок запрошували українського центрового Віталія Потапенка.

77%, що Леброн Джеймс стане найрезультативнішим гравцем в історії НБА

Баскетболісти клубу «Прометей» взяли участь в акції від Parimatch

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт