Увійти

Українська асоціація ігрової індустрії підтримала соціальний проект

12:12, 22 Грудня 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

18 грудня 2016-го року представники Української асоціації ігрової індустрії (УАІІ) відвідали уболівальників соціального спецпроекту «Експерти біатлону-2», які вже в четвертий раз в цьому сезоні зібралися в центрі Києва для перегляду і коментування біатлонних гонок. Про це йдеться в прес-релізі організації, що надійшов в «Рейтинг Букмекерів».

Поділитися:

Представники УАІІ відвідали уболівальників соціального спецпроекту «Експерти біатлону-2»

Як зазначила президент УАІІ Ірина Сергієнко, такі соціальні проекти формують справжню спортивну культуру і об’єднують людей, небайдужих до спорту. На її думку, головними факторами успіху проекту «Експерти біатлону» є експертність і спортивна аналітика від журналістів, відомих біатлоністів і фанатів.

«Ми вітаємо всіх уболівальників цього захоплюючого виду спорту, біатлону, з новорічними святами! Раді приєднатися до вашої вболівальницької сім’ї. Проект «Експерти біатлону» вже другий рік поспіль збирає навколо себе людей, які люблять спорт і підтримують свою збірну весь сезон. Спасибі вам за доброзичливу атмосферу, нам приємно бути частинкою біатлонного свята. З новим роком! І нехай ваші улюблені біатлоністи дивують вас тільки перемогами!», – сказала пані Сергієнко.

Варто зазначити, що під час фінальної зустрічі 2016-го року фанати біатлону поспілкувалися з першою олімпійською призеркою незалежної України з біатлону Валентиною Цербе-Несіною, яка завоювала на Олімпіаді-1994 року в норвезькому Ліллехаммері «бронзу» в спринтерській гонці. Валентина Адамівна разом з журналістами та вболівальниками коментувала гонки з масовим стартом, які завершили програму змагання третього етапу Кубка світу в чеському місті Нове-Мєсто.

«Експерти біатлону» – це Інноваційний соціальний медіа-продукт, який стартував в сезоні 2015-2016. Завдяки проекту деякі вболівальники почали реалізовувати себе в якості спортивних журналістів, зокрема, писати статті і вести спортивні рубрики.

Громадська організація «Українська асоціація ігрової індустрії» (УАІІ) була створена в серпні 2016 го року з метою сприяння легалізації ігрової індустрії в Україні відповідно до найкращих міжнародних стандартів, а також розробки прогресивних законодавчих ініціатив в сфері даної індустрії.

16 листопада в Києві УАІІ була презентована громадськості. У заході брали участь відомі експерти, які неодноразово брали участь в обговоренні питань правового регулювання грального бізнесу. Про те, як пройшла презентація, читайте в матеріалі «РБ»: «Вийти з тіні. У Києві представили Українську асоціацію ігрової індустрії».

Читайте також: Ірина Сергієнко: Не буде так, що Порошенко вдарить по столу і скаже: «Легалізувати гральний бізнес!»

Опубліковано у: Бізнес, Прес-релізи, Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
«За таких умов неможливо законно заробляти»: Сергієнко – про оподаткування грального бізнесу
12:12, 22 Грудня 2016
Віце-президент Української асоціації ігрової індустрії: Оффлайн-покер викинули із законопроєкту про гральний бізнес
12:12, 22 Грудня 2016
Букмекери можуть втрати частину прибутку після легалізації грального бізнесу
12:12, 22 Грудня 2016
УАІІ та ВСРБ уклали договір про співпрацю
12:12, 22 Грудня 2016
GLI сприятиме розвитку ігрової індустрії в Україні
12:12, 22 Грудня 2016
Василь Котинкевич (Експертна рада УАІІ): «Процес легалізації грального бізнесу тільки погіршується. З’являється апатія в іноземних інвесторів»
12:12, 22 Грудня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія