Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Українська асоціація ігрової індустрії підтримала соціальний проект

Рейтинг Букмекерів
18 грудня 2016-го року представники Української асоціації ігрової індустрії (УАІІ) відвідали уболівальників соціального спецпроекту «Експерти біатлону-2», які вже в четвертий раз в цьому сезоні зібралися в центрі Києва для перегляду і коментування біатлонних гонок. Про це йдеться в прес-релізі організації, що надійшов в «Рейтинг Букмекерів».

Представники УАІІ відвідали уболівальників соціального спецпроекту «Експерти біатлону-2»

Як зазначила президент УАІІ Ірина Сергієнко, такі соціальні проекти формують справжню спортивну культуру і об’єднують людей, небайдужих до спорту. На її думку, головними факторами успіху проекту «Експерти біатлону» є експертність і спортивна аналітика від журналістів, відомих біатлоністів і фанатів.

«Ми вітаємо всіх уболівальників цього захоплюючого виду спорту, біатлону, з новорічними святами! Раді приєднатися до вашої вболівальницької сім’ї. Проект «Експерти біатлону» вже другий рік поспіль збирає навколо себе людей, які люблять спорт і підтримують свою збірну весь сезон. Спасибі вам за доброзичливу атмосферу, нам приємно бути частинкою біатлонного свята. З новим роком! І нехай ваші улюблені біатлоністи дивують вас тільки перемогами!», – сказала пані Сергієнко.

Варто зазначити, що під час фінальної зустрічі 2016-го року фанати біатлону поспілкувалися з першою олімпійською призеркою незалежної України з біатлону Валентиною Цербе-Несіною, яка завоювала на Олімпіаді-1994 року в норвезькому Ліллехаммері «бронзу» в спринтерській гонці. Валентина Адамівна разом з журналістами та вболівальниками коментувала гонки з масовим стартом, які завершили програму змагання третього етапу Кубка світу в чеському місті Нове-Мєсто.

«Експерти біатлону» – це Інноваційний соціальний медіа-продукт, який стартував в сезоні 2015-2016. Завдяки проекту деякі вболівальники почали реалізовувати себе в якості спортивних журналістів, зокрема, писати статті і вести спортивні рубрики.

Громадська організація «Українська асоціація ігрової індустрії» (УАІІ) була створена в серпні 2016 го року з метою сприяння легалізації ігрової індустрії в Україні відповідно до найкращих міжнародних стандартів, а також розробки прогресивних законодавчих ініціатив в сфері даної індустрії.

16 листопада в Києві УАІІ була презентована громадськості. У заході брали участь відомі експерти, які неодноразово брали участь в обговоренні питань правового регулювання грального бізнесу. Про те, як пройшла презентація, читайте в матеріалі «РБ»: «Вийти з тіні. У Києві представили Українську асоціацію ігрової індустрії».

Читайте також: Ірина Сергієнко: Не буде так, що Порошенко вдарить по столу і скаже: «Легалізувати гральний бізнес!»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт