Увійти

Україна – Ісландія: прогноз на матч 26.03.2024

18:03, 22 Березня 2024
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч збірної України проти збірної Ісландії: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 26-го березня 2024.

Поділитися:

В рамках одного з трьох фіналів плей-оф кваліфікації до Євро 2024 відбудеться матч Україна – Ісландія (два інші: Вельс – Польща і Грузія – Греція). Переможці цих протистоянь кваліфікуються до чемпіонату Європи з футболу, де у разі успіху «синьо-жовті» зіграють в групі з Бельгією, Румунією та Словаччиною.

Сам поєдинок підопічних Сергія Реброва проти збірної Ісландії, за яким буде стежити вся наша країна, відбудеться у вівторок, 26-го березня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом, а місцем зустрічі стане стадіон Tarczynski Arena у польському Вроцлаві.

Нижче на цій сторінці користувачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Україна – Ісландія, а також інформацію щодо трансляції вирішальної гри за вихід на чемпіонат Європи-2024, що пройде в Німеччині цього літа.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії VBET виставили свої коефіцієнти Україна – Ісландія. Відповідно до котирувань, наша збірна йде досить вагомим фаворитом цього поєдинку з чималими шансами на підсумковий успіх:

Загальний тріумф підопічних Сергія Реброва (включно з можливими овертаймами та післяматчевою серією 11-метрових ударів) оцінюється невисоким кефом 1.26 (ймовірність 76%), тоді як аналогічна ставка на скандинавів – 3.90 (ймов. 24%).

Прогнози експертів

Відомий колишній захисник національної збірної з футболу, а також «Дніпра», «Карпат» та інших клубів Артем Федецький в коментарі виданню Tribuna поділився своєю думкою щодо вирішального двобою, відповідно до якої прогноз на матч Євро 2024 Україна – Ісландія виглядає однозначним:

Це фінал, у якому нас влаштує тільки один результат. Хочеться, щоб наша збірна потрапила на Євро, адже вона на це заслуговує. І розуміємо, що це набагато складніший суперник, аніж Боснія.

Ісландці – це не та команда, яка буде наглухо закриватися на своїй половині поля. Вони також люблять і вміють грати у футбол. Тому з нею нам буде простіше грати, адже й ісландцям треба буде атакувати, і нам потрібно буде думати про голи і перемогу.

Через те футбол буде більш відкритим. Так, відповідальність усього матчу є максимальною, але гра, я впевнений, виглядатиме зовсім по-іншому, аніж з Боснією.

Ставка: перемога збірної України

1.57

Подивитися прогноз на матч плей-оф Євро 2024 Україна – Ісландія вже від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Україна – Ісландія? Переглянути вирішальний поєдинок для нашої національної збірної в контексті виходу на чемпіонат Європи з футболу-2024 можна на медіасервісі Megogo, а також на регіональних телеканалах «Суспільного».

Перед початком зустрічі працюватиме спеціальна студія, де заплановані прямі включення зі стадіону у Вроцлаві, а ведучі, одним з яких буде відомий коментатор Віталій Волочай, розбиратимуть всі деталі цього протистояння. Стартовий свисток, нагадаємо, прозвучить о 21:45.

Коефіцієнти, що зіграли в матчі Боснія – Україна (1:2)

Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Георгія Судакова

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Конкурс до матчу Україна – Ісландія: 1000 грн на карту!
18:03, 22 Березня 2024
Шакіл О’Ніл став амбасадором букмекера DraftKings
18:03, 22 Березня 2024
У Бразилії заборонили клубам співпрацювати з нелегальними букмекерами
18:03, 22 Березня 2024
В Україні виявлено договірні матчі в багатьох видах спорту
18:03, 22 Березня 2024
Букмекер Stake фіксує чималі ставки на перемогу Трампа на президентських виборах у США 2024
18:03, 22 Березня 2024
UGC звернулася до Google з проханням припинити блокування реклами ліцензованих в Україні гемблінгових компаній
18:03, 22 Березня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія