Увійти

УАІІ та ВСРБ уклали договір про співпрацю

12:02, 2 Лютого 2017
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Українська Асоціація Ігрової Індустрії та Всеукраїнський Союз Розвитку букмекерства підписали угоду про співпрацю з метою розвитку букмекерської діяльності в Україні. Про це «Рейтингу Букмекерів» стало відомо з офіційного прес-релізу УАІІ.

Поділитися:

УАІІ і ВСРБ відтепер партнери

В рамках партнерства сторони будуть обмінюватися інформацією, організовувати і брати участь в експертних обговореннях законодавчих ініціатив щодо визначення статусу букмекерської діяльності в Україні. Партнери хочуть створити чесні і прозорі умови ігрового середовища в Україні відповідно до міжнародних стандартів, а також сприяти поліпшенню умов для припливу інвестицій в Україну.

«УАІІ прагне того, щоб в Україні були впроваджені прозорі правила для здійснення букмекерської діяльності та створені умови для підвищення інтересу до спортивних і культурних подій. Ухвалення Закону про легалізацію грального бізнесу сприятиме зростанню доходів держави і спортивної індустрії, захисту і безпеки гравців, запобіганню шахрайства в спорті і популяризації чесної гри», – зазначила президент Української Асоціації Ігровий Індустрії Ірина Сергієнко.

Раніше УАІІ уклала угоду з компанією Gaming Laboratories International.

Нагадаємо, УАІІ була створена в серпні 2016 року з метою сприяння легалізації ігрової індустрії в Україні відповідно до міжнародних стандартів, розробки прогресивних законодавчих ініціатив в сфері ігрової індустрії, залучення інвестицій в економіку держави і становленню ринку гральних послуг на основі чесної конкуренції.

Опубліковано у: Бізнес, Прес-релізи, Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
БК «ВБЕТ» і «Динамо» продовжили партнерство на сезон 2024/2025
12:02, 2 Лютого 2017
«Фавбет»: «10 липня у нас спостерігаються затримки з обробкою виплат»
12:02, 2 Лютого 2017
Штраф 2,4 млн гривень за порушення правил реклами: КРАІЛ оштрафувала БК «Фавбет»
12:02, 2 Лютого 2017
«ВБЕТ»: «Ми продовжуємо роботу в штатному режимі»
12:02, 2 Лютого 2017
Печерський суд Києва заарештував рахунки БК «ВБЕТ»
12:02, 2 Лютого 2017
Указ президента Зеленського щодо обмежень на азартні ігри: СБУ доручили провести перевірки організаторів азартних ігор
12:02, 2 Лютого 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія