Увійти

У Великобританії гравці витрачають 4,3 млрд фунтів у нелегальних гемблінгових компаніях

23:10, 18 Жовтня 2024
Ярослав Перканюк
Підписатися Читати в повній версії

Гравці з Великої Британії продовжують активно робити ставки на сайтах нелегальних гемблінгових компаній. Експерти вважають, якщо влада піде на те, щоб подвоїти податок на виграш, це призведе до великого відтоку гравців.

Поділитися:

Багато гравців вибирають для гри офшорні гемблінгові компанії

У багатьох країнах офшорні гемблінгові компанії залишаються головною проблемою на ринку азартних ігор. Нелегальні оператори користуються тим, що їм не потрібно витрачатися на ліцензію та інші податкові відрахування, через це можуть ставити і нижчу маржу, і проводити масштабні рекламні акції. Завдяки чому залучати нових клієнтів, виграючи боротьбу у легальних букмекерських компаній.

Betting & Gaming Council повідомляє, що попри всі обмеження влади Великобританії у сфері азартних ігор, нелегальні оператори продовжують успішно працювати на території країни. Ба більше, їхні доходи стрімко зростають.

У середньому гравці з Великої Британії витрачають близько 4,3 мільярда фунтів стерлінгів у нелегальних букмекерських компаніях.

Кожен п’ятий гравець віком від 18 до 24 років, які хоч колись робив ставки, обирає офшорну букмекерську компанію.

Щороку ставки в нелегальних букмекерських компаніях роблять понад 1,5 мільйона британців. Експерти впевнені, що це рішення було прийнято через відсутність податку на виграш.

15% від усіх британських гравців знають щонайменше кілька назв офшорних букмекерських компаній – щонайменше 2,8 мільйона осіб.

54% гравців із Великої Британії навіть не підозрювали, що оформляють парі на сайтах нелегальних операторів (або робили це навмисно, але приховували це).

Експерти впевнені, якщо влада Великобританії піде на те, що вдвічі збільшить податок на виграш у гемблінгових компаніях, це призведе до великого відтоку гру до нелегальних операторів.

 

 

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
В Ірландії операторам загрожує до 8 років за допуск неповнолітніх до азартних ігор
23:10, 18 Жовтня 2024
В Аргентині може вдвічі зрости податок на азартні ігри
23:10, 18 Жовтня 2024
У Великій Британії можуть підняти податок для букмекерів із 15% до 30%
23:10, 18 Жовтня 2024
48,8% німецьких гравців вважають за краще грати в нелегальних гемблінгових компаніях
23:10, 18 Жовтня 2024
В азартні ігри грає кожен четвертий українець
23:10, 18 Жовтня 2024
Monobank і легальні гемблінгові оператори: розбираємося, чому компанії не рекомендують використовувати банк для виведення коштів
23:10, 18 Жовтня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія