Увійти

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: сенсація від «Динамо», нічия «Реала» і поразка «Наполі»

12:03, 6 Березня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Підійшов до завершення черговий ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Поділитися:

5. «Бетіс» – «Реал» 0:0

X (4.10 в БК Marathonbet)

У рамках 24-го туру іспанської Прімери мадридський клуб не спромігся на виїзді обіграти «Бетіс». В цьому поєдинку їхня перемога йшла за коефіцієнт 1.75.

Ця втрата очок стала для «вершкових» другою поспіль: минулими вихідними вони зіграли внічию з «Атлетіко» (1:1). Тепер підопічні Карло Анчелотті відстають від «Барселони», лідера турнірної таблиці чемпіонату Іспанії, вже на 9 балів.

4. «Кремонезе» – «Рома» 2:1

П1 (5.45 в БК Marathonbet)

Римський колектив мінімально поступитися останній команді ліги у гостьовому матчі 24-го туру італійської Серії А. Всі можливі ставки бетторів на «Рому» (П2 йшов за коефіцієнт 1.70) – прогоріли.

Примітно, що ця перемога стала для «Кремонезе» першою за весь розіграш чемпіонату, але відстань до безпечного 17-го місця все одно складає аж 9 залікових пунктів. Своєю чергою «Рома» після тієї поразки здолала вдома «Ювентус» з рахунком 1:0.

3. «Наполі» – «Лаціо» 0:1

П2 (6.20 в БК Marathonbet)

У матчі 25-го туру чемпіонату Італії неаполітанці програли з мінімальним рахунком на своєму полі команді Мауріціо Саррі, свого колишнього наставника. Такий результат став досить неочікуваним – на перемогу господарів БК давали кеф близько 1.65.

Для «Наполі» цей програш став всього другим в нинішньому розіграші Серії А, вони випереджають найближчого переслідувача «Інтер» на 15 очок. «Лаціо» ж завдяки перемозі піднявся на третю сходинку турнірної таблиці.

2. «Марсель» – «Анессі» 2:2 (6:7 пен.)

X (9.30 в БК Marathonbet)

Команда Руслана Маліновського примудрилася програти вдома у чвертьфіналі кубку Франції клубу «Анессі» з нижчого дивізіону та вилетіти з турніру. Букмекери майже не вірили в успіх гостей – на виграш «Марселя» давали мізерний кеф 1.12.

Основний час зустрічі завершився внічию, а в серії післяматчевих 11-метрових ударів перемогу вирвали футболісти «Анессі», прохід якого до півфіналу йшов за коефіцієнт 10.25. Ще болючішою цю поразку для підопічних Ігора Тудора робить той факт, що у попередньому раунді національного кубку вони обіграли «ПСЖ» (2:1).

1. «Динамо» – «Інгулець» 0:2

П2 (11.75 в БК Marathonbet)

В рамках 16-го туру української Прем’єр-ліги київський клуб на своєму полі поступився «Інгульцю». Команда Мірчі Луческу була очевидним фаворитом за букмекерськими котируваннями – на її успіх давали кеф близько 1.25.

Після такого результату «біло-сині» опустилися на 4-те місце турнірної таблиці УПЛ, пропустивши вперед «Зорю». У наступному турі «динамівці» зустрінуться на виїзді з лідером чемпіонату – «Дніпром-1».

ТОП-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед» (7:0)

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек, програш «ПСЖ» та сенсації в єврокубках
12:03, 6 Березня 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «МЮ», поразка «Інтера» та подарунок від «Ліверпуля»
12:03, 6 Березня 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек у фіналі, невдалі виїзди «Барселони» та «Інтера»
12:03, 6 Березня 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Баварії», нічия «Ман Сіті» та чергова невдача «Челсі»
12:03, 6 Березня 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: розгром «Тоттенхема», нічия «Арсенала» та поразка «Лейпцига»
12:03, 6 Березня 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Реала», нічия «Челсі» та виліт «Роми»
12:03, 6 Березня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія