Увійти

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «Реала» з Луніним в основі, сенсації від «Аякса» і «ПСВ»

12:10, 3 Жовтня 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Поділитися:

5. «Ліверпуль» – «Брайтон» 3:3

X (4.94 у БК «Фан Спорт»)

В рамках 9-го туру АПЛ «Ліверпуль» на своєму полі розписав результативну нічию з «Брайтоном». До старту зустрічі успіх мерсисайдського клубу оцінювався коефіцієнтом 1.50.

Наразі підопічні Юргена Клоппа мають у своєму активі лише 2 перемоги в чемпіонаті, поки що вони посідають 9-ту сходинку в таблиці. Наступними вихідними «скаузери» зіграють на виїзді проти лідера чемпіонату – «Арсенала».

4. «Реал» – «Осасуна» 1:1

X (5.40 у БК «Фан Спорт»)

Мадридський «Реал» не зміг вдома обіграти «Осасуну» в 7-му турі Ла Ліги. Цей результат для багатьох став неочікуваним – на перемогу господарів букмекери давали кеф 1.38.

Зазначимо, що у зв’язку з пошкодженням Тібо Куртуа у стартовому складі «вершкових» на цю гру вийшов Андрій Лунін. До слова, «Реал» не переміг вперше за десять матчів сезону – раніше мадридці виграли у всіх дев’яти поєдинках із загальним рахунком 24:6.

3. «Гімарайнш» – «Бенфіка» 0:0

X (5.60 у БК «Фан Спорт»)

У 8-му турі чемпіонату Португалії «Бенфіка» на виїзді зіграла в безгольову нічию з клубом «Гімарайнш» із середини турнірної таблиці. Лісабонський колектив йшов фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.36, але це не допомогло їм забити хоча б один гол.

Це перша втрата очок для «орлів» у чемпіонаті – до цього вони перемогли у семи матчах поспіль. Зараз «Бенфіка» займає перше місце, випереджаючи «Порту» і «Брагу» на 3 залікові пункти.

2. «Камбур» – «ПСВ» 3:0

П1 (11.00 у БК «Фан Спорт»)

У рамках 8-го туру чемпіонату Нідерландів «ПСВ» сенсаційно програв з розгромним рахунком «Камбуру», який перед цим матчем перебував у зоні вильоту. Команда Руда ван Ністелроя була явним фаворитом – на її перемогу БК давали кеф 1.22.

Цікаво, що клуб з Ейндховена не зміг навіть відзначитися у воротах суперника, хоча є лідером чемпіонату в контексті забитих м’ячів – 28 голів за попередні 7 поєдинків.

1. «Аякс» – «Гоу Ехед Іглс» 1:1

X (14.00 у БК «Фан Спорт»)

Головна несподіванка тижня – у тому ж 8-му турі Ередивізі «Аякс» вдома не зміг здолати скромний «Гоу Ехед Іглс». Букмекери майже не вірили у втрату очок з боку амстердамців – на їхню перемогу приймали ставки з коефіцієнтом 1.09.

Цей матч став для «аяксидів» другою поспіль невдачею в чемпіонаті Нідерландів. У попередньому турі була поразка 2:1 від «АЗ», нинішнього лідера турнірної таблиці, який випереджає «Аякс» і «ПСВ» на 1 та 2 пункти відповідно.

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Шанси «Шахтаря» не програти «Реалу» в ЛЧ складають всього 19% – букмекери

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек, програш «ПСЖ» та сенсації в єврокубках
12:10, 3 Жовтня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «МЮ», поразка «Інтера» та подарунок від «Ліверпуля»
12:10, 3 Жовтня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: сенсація від «Динамо», нічия «Реала» і поразка «Наполі»
12:10, 3 Жовтня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек у фіналі, невдалі виїзди «Барселони» та «Інтера»
12:10, 3 Жовтня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Баварії», нічия «Ман Сіті» та чергова невдача «Челсі»
12:10, 3 Жовтня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: розгром «Тоттенхема», нічия «Арсенала» та поразка «Лейпцига»
12:10, 3 Жовтня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія