Увійти

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: «Баварія» знову без перемоги і нове розчарування від «Динамо»

13:09, 19 Вересня 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Поділитися:

5. «Динамо» – «АЕК» 0:1

П2 (5.19 у БК «Фан Спорт»)

У матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи київське «Динамо» зазнало чергової поразки – цього разу кривдником став кіпрський «АЕК». Команда Мірчі Луческу була фаворитом за котируваннями букмекерів – на її перемогу давали кеф 1.76.

Наразі «біло-сині» мають 0 очок у своєму квартеті та невисокі шанси на вихід до плей-оф ЛЄ, але третє місце групи дає прохід в 1/16 Ліги конференцій.

4. «Ніцца» – «Анже» 0:1

П2 (5.61 у БК «Фан Спорт»)

«Ніцца» на своєму полі несподівано поступилася «Анже» у 8-му турі французької Ліги 1. До початку матчу гості знаходилися на передостанньому місці турнірної таблиці.

Однією з причин поразки стало видалення захисника господарів Тодібо вже на 9-й секунді зустрічі. Тож перемога «Ніцци» за 1.65 та інші можливі ставки на підопічних Люсьєна Фавра у підсумку обернулися невдачею.

3. «Челсі» – «Зальцбург» 1:1

X (6.06 у БК «Фан Спорт»)

У поєдинку 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Челсі» вдома зіграв внічию з австрійським «Зальцбургом» та знову не зміг набрати три очки. Перемога господарів йшла з коефіцієнтом 1.32.

Це був перший матч для Грема Поттера на чолі лондонського клубу після звільнення Томаса Тухеля. Зараз «сині» мають всього 1 заліковий пункт і займають останнє місце у своїй групі ЛЧ – попереду на них чекають два матчі з «Міланом».

2. «Порту» – «Брюгге» 0:4

П2 (7.50 у БК «Фан Спорт»)

Португальський клуб на власному полі сенсаційно програв «Брюгге» з розгромним рахунком у матчі 2-го туру групового раунду ЛЧ. «Порту» йшов фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.47, але це не допомогло їм ані набрати жодного очка в цій зустрічі, ні навіть забити бодай один гол.

У складі бельгійської команди Роман Яремчук та Едуард Соболь вийшли на заміну на останні 20 хвилин матчу вже при рахунку 0:3 на користь гостей – результативними діями не відзначилися.

1. «Аугсбург» – «Баварія» 1:0

П1 (15.20 у БК «Фан Спорт»)

В поєдинку 7-го туру німецької Бундесліги мюнхенці програли на виїзді «Аугсбургу». Команда Юліана Нагельсманна йшла абсолютним фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.20.

Не допоміг німецькому гегемону і удар головою від Мануеля Ноєра у додатковий час після подачі кутового, котрий відбив голкіпер господарів. Тож ця гра стала для «Баварії» вже четвертою поспіль у чемпіонаті Німеччини, в якій вона не змогла перемогти – перед цим було три нічиї поспіль.

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

В’ячеслав Заховайло: «Інвестувати навіть $50-70 млн у «Динамо» буде мало»

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек, програш «ПСЖ» та сенсації в єврокубках
13:09, 19 Вересня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «МЮ», поразка «Інтера» та подарунок від «Ліверпуля»
13:09, 19 Вересня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: сенсація від «Динамо», нічия «Реала» і поразка «Наполі»
13:09, 19 Вересня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек у фіналі, невдалі виїзди «Барселони» та «Інтера»
13:09, 19 Вересня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Баварії», нічия «Ман Сіті» та чергова невдача «Челсі»
13:09, 19 Вересня 2022
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: розгром «Тоттенхема», нічия «Арсенала» та поразка «Лейпцига»
13:09, 19 Вересня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія