Увійти

Ставки «тотал менше» на Кубку Африки: чи можна було заробити на низових матчах?

17:01, 21 Січня 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Вчора закінчився груповий етап Кубку африканських націй 2021, який стартував з багатьох низових поєдинків. «Рейтинг Букмекерів» провів експеримент – чи можна було збільшити свій банк, якщо продовжити ставити на «тотал менше» у матчах групового раунду КАН.

Поділитися:

Ставки «тотал менше» на Кубку Африки: чи можна було заробити на низових матчах?

9-го січня розпочався 33-й розіграш Кубку африканських націй на полях Камеруну.

Зі старту турніру команди не відзначалися високою результативністю. У рамках першого туру групового етапу КАН відбулося дванадцять поєдинків, в яких команди забили рівно дванадцять голів.

У 11 з 12 перших матчів команди забили не більше одного гола. Поєдинок-відкриття між Камеруном та Буркіна-Фасо подарував глядачам аж три забиті м’ячі. Це була єдина верхова гра першого туру.

У дев’яти інших зустрічах було зафіксовано рахунок 1:0, а ще у двох матчах команди так і не змогли відзначитися забитими м’ячами.

Багато прихильників футболу почали мріяти, як багато грошей вони б отримали, якби з самого початку турніру вантажили на «тотал менше». «Рейтинг Букмекерів» своєю чергою вирішив провести експеримент – чи можна заробити і поповнити свій ігровий банк на значну суму, якщо слідувати цій низовій тенденції та продовжити ставити на ТМ.

Стратегія

До завершення групового етапу КАН залишалося ще 2 тури – це 24 матчі. Ми порахували, чи вийшло б у гравців БК заробити, якби на всі ці поєдинки вони зробили ставки «тотал менше двох» (ТМ 2.00). Чому не ТМ 1.5 – для того, аби зменшити ризик програшу, коли африканські команди забиватимуть два м’ячі за гру. В таких випадках гроші бетторів повертаються на рахунок.

Розмір кожної умовної ставки – 100 гривень. Дивіться інфографіку нижче, що ж вийшло з цього експерименту.

Висновок

Беттори, які після низового старту Кубку африканських націй вирішили й далі ставити на ТМ – явно прогадали.

Тенденція матчів з «тоталом менше» закінчилася після 1-го туру групового етапу. Ймовірно, команди тоді лише розгойдувалися та звикали до суворих камерунських газонів.

Варто зазначити, що якби гравці контор за цією ж стратегією ставили ТМ (2.0) протягом перших матчів КАН, коли в 11 з 12 поєдинків команди забили не більше 1 гола – вони б збільшили свій баланс на 918 гривень. В цьому випадку показник YIELD є вкрай потужним, а саме 76,5%.

Втім, повернемося саме до нашого експерименту. Загальна статистика ставок вийшла наступною: 8 виграшів, 7 повернень та 9 програшів. Кінцевий баланс на рахунку склав -227 гривень.

Як підсумок – ми порахували, що стратегія ставок на ТМ надалі, після 1-го туру, не виправдала очікувань. І також переконалися, що африканські команди вміють забивати голи та часто видавати цікаві верхові матчі.

«Динамо» та «Шахтар» у ЛЧ: скільки можна було заробити на програшах наших?

Андердоги чи фаворити: на кого ставити? Експеримент «Рейтингу Букмекерів»  

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки, Статті
Теги: ,,,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Конкурс до матчу Нігерія – Кот-д’Івуар: 1000 грн на карту!
17:01, 21 Січня 2022
4 з 5 фаворитів Кубка Африки вилетіли ще до чвертьфіналу турніру
17:01, 21 Січня 2022
Кубок африканських націй 2023: Салах, Осімхен, Мане та інші претенденти на звання найкращого бомбардира турніру
17:01, 21 Січня 2022
Кубок африканських націй 2023: аналітики БК «Фавбет» назвали головних фаворитів турніру
17:01, 21 Січня 2022
Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаційних збірних
17:01, 21 Січня 2022
Хорватія — Марокко: матч збірних на чемпіонат світу 2022; ставки і коефіцієнти від букмекерів
17:01, 21 Січня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія