Увійти

Севідов різко відреагував на закиди про участь у договірних матчах

17:05, 24 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Відомий тренер Олександр Севідов, який нещодавно отримав від УАФ довічне відсторонення від футбольної діяльності через договірняки, продовжує, як і раніше, спростовувати будь-які закиди на свою адресу.

Поділитися:

Севідов різко відреагував на закиди про участь у договірних матчах

«Рішення, звичайно ж, незаконне. Чому кажу «на жаль», тому що вони про це знають. Нагадаю трошки. У 2019-му році уже було одне рішення КДК, в якому мовилося, що провина Севідова не доведена. Це рішення можна було оскаржити, цього ніхто не зробив. Воно набрало чинності.

Через рік я знову якимось чарівним чином опинився у цій справі. І тепер, Як підсумок – не 5 років, а як просить Баранка (голова Комітету з етики та чесної гри – «РБ»). Точніше, не Баранка, він там взагалі нічого не може просити. Знаю тільки одну людину, яка має такий вплив на УАФ. Мені дають довічне.

У мене три питання. Якщо Севідов брав участь в договірних матчах – назвіть їх. Хоч один поєдинок, в якому Севідов брав участь або організовував.

Друге питання. Хоч один матч ПФК «Суми» був визнаний договірним? І ще такі риторичні питання: якщо Севідов спілкувався з суддями – назвіть, з ким він спілкувався, якщо комусь щось пропонував.

Якщо Севідов спілкувався з футболістами – так опитаєте усіх футболістів. Якщо хоч один футболіст скаже, що Севідов підходив до нього з незаконною пропозицією – мене б дискваліфікували ще 10 років тому.

Є дві розслідуваних поліцією справи з зізнаннями, з винними. Це те, що не потребує доказів, як аксіома. Де ці справи? Йдеться про зустріч «Таврія» – «Маріуполь» в Кубку України. І другий матч – це «Арсенал» – «Верес»», – резюмував 51-річний фахівець в коментарі «ТаТоТаке». 

За інформацією співведучого шоу Михайла Співаковського, поліція вручила пану Севідову підозру. 

Минулої суботи апеляційний комітет УАФ відхилив заяву Олександра Севідова, який прагнув скасувати минулорічне КДК рішення щодо його відсторонення від футбольної діяльності терміном на п’ять років. Натомість було ухвалено рішення про його довічне відсторонення від будь-якої діяльності, пов’язаної з футболом. Кілька років тому, коли «Суми» були викриті у поєдинках з фіксованим результатом, у тренерському штабі команди працював цей спеціаліст.

«Він знущався з українського футболу, його поява – це нонсенс»: Циганик – про Севідова у «Минаї»

Нацполіція перевірить усі матчі «Миная» за останній рік

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
17:05, 24 Травня 2021
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
17:05, 24 Травня 2021
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
17:05, 24 Травня 2021
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
17:05, 24 Травня 2021
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
17:05, 24 Травня 2021
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
17:05, 24 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія