Увійти

Ротань оцінив суперників збірної України у Лізі націй

11:03, 4 Березня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Екс-хавбек збірної України, а нині головний тренер молодіжної збірної «Синьо-жовтих», Руслан Ротань поділився враженнями від жеребкування Ліги націй, за підсумками якого наша команда зіграє проти команд Іспанії, Німеччини та Швейцарії.

Поділитися:

Ротань оцінив суперників збірної України у Лізі націй

«У нас дуже цікава та сильна група. Але я б навіть порадів, що збірна України зіграє з такими іменитими суперниками, як Іспанія та Німеччина. У когорті топових збірних, думаю, тренери нашої команди й футболісти дуже хочуть перевірити свої можливості. Ні в якому разі не применшую заслуг збірної Швейцарії, але саме іспанці та німці є фаворитами групи А4.

Збірна Іспанії? Усі бачать, який футбол останнім часом демонструють іспанці, тому щось коментувати тут зайве. Цій збірній притаманний технічний футбол, з контролем м’яча. Більшість виконавців цієї збірної представляють топ-клуби. Вони впевнено виграли свою відбіркову групу на Євро-2020. А у фінальній частині турніру будуть вважатися одними з головних претендентів на перемогу.

Останній поєдинок проти збірної Німеччини завершився поразкою? Так, на Євро-2016 ми поступилися – 0:2, але з того часу пройшло вже майже чотири роки. За цей час збірна України стала сильнішою. Хоча, звичайно, німці, як я говорив раніше, все одно будуть вважатися фаворитами. Команду Йоахіма Льова відрізняє сувора дисципліна, хороша фізична підготовка. До того ж вони демонструють привабливий футбол.

Збірна Швейцарії «темна конячка» групи? Подивимося (посміхається). В останні роки швейцарці увірвалися в число найсильніших збірних Старого Світу. Команда прогресує, тому немає нічого дивного, що Швейцарія другий розіграш поспіль представлена серед найкращих команд Ліги націй.

Завдання збірної України? Про це краще запитати у головного тренера національної команди Андрія Шевченка. Однак в останні роки «Синьо-жовті» привчили нас до видовищної гри та хороших результатів. Упевнений, що «Синьо-жовті» постараються розвіяти міф про фаворитів турніру, а можливо, стати врівень з лідерами європейського футболу. Тому будемо вболівати та тримати кулаки за головну команду нашої країни», – цитує Ротаня zbirna.com.

Нагадаємо, що вже став відомий календар збірної України на груповому етапі Ліги націй, а також букмекери оцінили шанси підопічних Шевченка перемогти у квартеті А4.

Збірна України зіграє з Іспанією, Німеччиною та Швейцарією в Лізі націй

Ротань назвав найкращих гравців збірної України

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Сергій Ковалець: «За якістю гри збірна України не поступається Іспанії»
11:03, 4 Березня 2020
Україна – в півфіналі молодіжного Євро-2023. Які шанси на успіх дають БК?
11:03, 4 Березня 2020
Сергій Нагорняк: «Вірю, що у лотереї щасливий квиток дістанеться збірній України»
11:03, 4 Березня 2020
Букмекери оновили коефіцієнти на переможця молодіжного Євро-2023 – які шанси в України
11:03, 4 Березня 2020
Олег Федорчук: «Ця збірна України може дістатися фіналу чемпіонату Європи»
11:03, 4 Березня 2020
Україна на Євро-2023: БК оцінили шанси здобути титул, а Мудрику та Сікану стати топ-бомбардиром
11:03, 4 Березня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія