Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ротань оцінив суперників збірної України у Лізі націй

Владислав Стародубцев
Екс-хавбек збірної України, а нині головний тренер молодіжної збірної «Синьо-жовтих», Руслан Ротань поділився враженнями від жеребкування Ліги націй, за підсумками якого наша команда зіграє проти команд Іспанії, Німеччини та Швейцарії.
Ротань оцінив суперників збірної України у Лізі націй

Ротань оцінив суперників збірної України у Лізі націй

«У нас дуже цікава та сильна група. Але я б навіть порадів, що збірна України зіграє з такими іменитими суперниками, як Іспанія та Німеччина. У когорті топових збірних, думаю, тренери нашої команди й футболісти дуже хочуть перевірити свої можливості. Ні в якому разі не применшую заслуг збірної Швейцарії, але саме іспанці та німці є фаворитами групи А4.

Збірна Іспанії? Усі бачать, який футбол останнім часом демонструють іспанці, тому щось коментувати тут зайве. Цій збірній притаманний технічний футбол, з контролем м’яча. Більшість виконавців цієї збірної представляють топ-клуби. Вони впевнено виграли свою відбіркову групу на Євро-2020. А у фінальній частині турніру будуть вважатися одними з головних претендентів на перемогу.

Останній поєдинок проти збірної Німеччини завершився поразкою? Так, на Євро-2016 ми поступилися – 0:2, але з того часу пройшло вже майже чотири роки. За цей час збірна України стала сильнішою. Хоча, звичайно, німці, як я говорив раніше, все одно будуть вважатися фаворитами. Команду Йоахіма Льова відрізняє сувора дисципліна, хороша фізична підготовка. До того ж вони демонструють привабливий футбол.

Збірна Швейцарії «темна конячка» групи? Подивимося (посміхається). В останні роки швейцарці увірвалися в число найсильніших збірних Старого Світу. Команда прогресує, тому немає нічого дивного, що Швейцарія другий розіграш поспіль представлена серед найкращих команд Ліги націй.

Завдання збірної України? Про це краще запитати у головного тренера національної команди Андрія Шевченка. Однак в останні роки «Синьо-жовті» привчили нас до видовищної гри та хороших результатів. Упевнений, що «Синьо-жовті» постараються розвіяти міф про фаворитів турніру, а можливо, стати врівень з лідерами європейського футболу. Тому будемо вболівати та тримати кулаки за головну команду нашої країни», – цитує Ротаня zbirna.com.

Нагадаємо, що вже став відомий календар збірної України на груповому етапі Ліги націй, а також букмекери оцінили шанси підопічних Шевченка перемогти у квартеті А4.

Збірна України зіграє з Іспанією, Німеччиною та Швейцарією в Лізі націй

Ротань назвав найкращих гравців збірної України

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт