Увійти

Російський футбольний клуб підозрюють в організації договірних матчів

14:11, 24 Листопада 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

У Російському футбольному союзі заявили про факт перевірки можливих маніпуляцій з результатами матчів барнаульської команди.

Поділитися:

Російський футбольний клуб підозрюють в організації договірних матчів

Російський футбольний союз (РФС) проводить перевірку інформації про можливі маніпуляції з результатами матчів ФК «Динамо-Барнаул», повідомили виданню Tolknews в службі комунікацій організації. Дані про можливу участь барнаульського клубу в договірних матчах і ставках на них містяться і в анонімному листі, який надійшов до редакції. У ньому повідомляється, що ставити на свої поразки могли як окремі гравці команди, так і представник тренерського штабу.

До листа додаються скріншоти листування у месенджері WhatsApp, які нібито говорять про факти обговорення ставок на договірні поєдинки. Футболісти барнаульського «Динамо» виграли у команд, назви яких були вказані в цьому листуванні, при цьому суперники алтайського клубу вважалися явними фаворитами матчів.

Про те, за якими саме фактами та щодо яких персон проводиться перевірка барнаульського клубу, у РФС не уточнили. У пресслужбі ФК «Динамо-Барнаул» повідомили, що за підсумками першого кола РФС проводить перевірку в багатьох футбольних клубах на предмет виявлення можливих маніпуляцій з результатами матчів, це постійна практика.

«По анонімному повідомленню, яке було поширене серед алтайських ЗМІ, футбольний клуб «Динамо-Барнаул» проводить внутрішню перевірку», – додали в клубі.

Міністр спорту Алтайського краю Олексій Перфильєв відреагував на цю інформацію.

«На жаль, до нас почали надходити сигнали про ставки футболістів на ігри з власною участю, спортивний світ тісний. Журналісти стали ставити відповідні питання, в інших регіонах команду стали згадувати в цьому ключі, що абсолютно не радує. Ми за чистий спорт. Міністерство розпочало перевірку, роботу ведемо як всередині клубу, так і на рівні міністерства та РФС.

Якщо інформація підтвердиться, то рішення з нашого боку будуть дуже жорсткими. Якщо не підтвердиться, це для нас буде підказкою спостерігати за клубом пильніше, бо диму без вогню не буває», – наводить слова міністра видання «Р-Спорт».

У 2010-му році барнаульське «Динамо» вже підозрювали в договірному матчі з командою «Сахалін» з Південно-Сахалінська. Тоді «Синьо-білі» повели в рахунку після першого тайму, але в підсумку поступилися господарям 1:3.

Сьогодні, 24-го листопада, стало відомо, що двох російських футбольних арбітрів підозрюють в організації договірних матчів.

Двох російських футболістів дискваліфікували за гру на тоталізаторі

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
14:11, 24 Листопада 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
14:11, 24 Листопада 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
14:11, 24 Листопада 2020
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
14:11, 24 Листопада 2020
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
14:11, 24 Листопада 2020
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
14:11, 24 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія