Увійти

Роналду, Кокорін, Хара. Хто з зірок футболу здійснить камінг-аут? Робимо ставки

12:12, 25 Грудня 2015
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Нещодавно онлайн-букмекер Win Cash Live успішно спровокував громадськість, почавши приймати ставки на те, хто з англійських гравців до вересня 2016-го року визнає свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, зробивши так званий камінг-аут. У рубриці «Сам собі букмекер» ми вирішили не обмежувати себе національними і часовими рамками. І пропонуємо зробити віртуальну ставку на те, хто з відомих у світі футболістів рано чи пізно зробить відверте зізнання.

Поділитися:

Роналду, Кокорін, Хара. Хто з зірок футболу здійснить камінг-аут?

Для початку хочемо пояснити, що ця стаття носить виключно розважальний характер і на серйозність досліджень не претендує. Більше того, «Рейтинг Букмекерів» цілком поважає особисте життя гравців та їх право на вибір партнера.

Чи здійснить камінг-аут Кріштіану Роналду? Так – 1,25, ні – 3,70

На початку року, що минає ірландський букмекер Boylesports приймав ставки на те, що Ліонель Мессі стане новою пасією Кріштіану Роналду – зрозуміло, не серйозно пропонуючи такий варіант. Але чутки про нетрадиційну сексуальну орієнтацію одного з кращих футболістів світу ходять вже давно. Минулого тижня французький телеведучий Даніель Ріоло заявив, що Роналду пепебуває в гомосексуальних відносинах з голландським кікбоксером марокканського походження Бадром Харі. І витратив 21 млн доларів, літаючи один до одного на побачення на приватному літаку. Тут же з’явилися і недвозначні фото спортсменів, які обіймаються з підписами в стилі «молодята». Більше того, повідомлялося, що відносини Роналду з кікбоксером почалися ще під час публічного роману футболіста з Іриною Шейк. Російська топ-модель використовувалася ж виключно заради прикриття, як це прийнято в шоу-бізнесі.

Втім, французький журналіст не перший, хто публічно повідомляє про гомосексуальність Роналду. Свого часу співачка Ріанна хотіла як краще, а вийшло не дуже. Коментуючи спільне фото з Роналду, поп-діва повідомила, що в неї багато друзів-геїв. Мабуть, співачці оперативно роз’яснили, що у футболі, на відміну від шоу-бізнесу, подібні одкровення можуть серйозно нашкодити кар’єрі, тому як в подальшому на питання про Роналду Ріанна відповідати відмовлялася.

Народити дитину від сурогатної матері, як це зробив Роналду, також не дуже властиво молодим чоловікам традиційної орієнтації. Загалом і цілком, ми практично переконані, що на заході кар’єри, а швидше після її завершення Роналду зробить камінг-аут і тим самим спровокує черговий сплеск інтересу до своєї персони.

Найближчим часом подібних зізнань від португальця чекати не варто. Футбол – досить консервативний вид спорту, і подібні новини можуть серйозно нашкодити як самому футболісту, так і його партнерам.

Чи здійснять камінг-аут Кокорін і Мамаєв? Так – 1,90, ні – 1,90

Футболісти збірної Росії і давні друзі по життю свого часу перебрали з епатажем. Олександр і Павло постійно  їздили відпочивати удвох, викладаючи в соцмережах провокаційні знімки.

Кокорін пішов далі і порадував публіку зовсім вже відвертим фото, на якому він хлюпається у ванній з особою явно чоловічої статі.

У якийсь момент хлопцям підказали, що вони зайшли занадто далеко. Мамаєв незабаром обзавівся сім’єю. Та й Кокорін тепер воліє публікувати фотографії з відпусток в компанії моделей, заявлених у ролі подруг. Втім, диму без вогню не буває, тому в даній парі шанси на сенсаційні зізнання оцінимо 50/50.

Чи здійснить камінг-аут Балаж Джуджак? Так – 2,40, ні – 1,57

Півзахисник збірної Угорщини зробив собі ім’я в ПСВ і в благополучний на той момент «Анжі» приїжджав в статусі гравця основи. Але за махачкалінців незмінно з’являвся на полі з ідеальною зачіскою Джуджак лише 8 матчів і незабаром з незрозумілих причин покинув команду, перейшовши в московське «Динамо». Сталося це задовго до фінансових труднощів «Анжі» і до послідуючої розпродажі, що важливо.

У кулуарах повідомляли, що причиною настільки поспішного розставання з «Анжі» стали нетрадиційні сексуальні вподобання футболіста. Нібито в патріархальному дагестанському клубі подібна поведінка виявилася неприйнятною і партнери по команді оголосили бойкот Джуджаку.

Зараз Балаж грає в Туреччині, де також навряд чи будуть раді його камінг-ауту. Але по завершенні кар’єри чому б і не розповісти правду. Якщо, звичайно, все це не порожні чутки.

Чи здійснить камінг-аут Гонсало Хара? Так – 5,00, ні – 1,15

Про особисте життя чилійського захисника нічого не відомо, але своїм вчинком на Кубку Америки він заслужив потрапляння в даний рейтинг. Засунути палець в анус суперника, щоб спровокувати його. Погодьтеся, таке мало кому може прийти в голову. Але Гонсало не знайшов в подібній витівці нічого негожого, провернувши подібну операцію щодо нападаючого збірної Уругваю Едісона Кавані. Що цікаво, спочатку своєї мети Хара домігся – Кавані був видалений. Щоправда, потім захиснику була виписана дискваліфікація і більше на успішному для своєї збірної турнірі він не зіграв.

Опубліковано у: Новини, Вибір редакції
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Беттор зібрав експрес із 25 подіями та кф 4 757, вигравши понад $10 000
12:12, 25 Грудня 2015
Асоціація суддів закликає призупинити бразильську Серію А через заяви про договірні матчі
12:12, 25 Грудня 2015
БК приймають ставки на квадрупл ПСЖ у сезоні 2023/2024
12:12, 25 Грудня 2015
Тоттенхем – Арсенал АПЛ: прогноз на матч 28.04.2024
12:12, 25 Грудня 2015
Астон Вілла – Челсі АПЛ: прогноз на матч 27.04.2024
12:12, 25 Грудня 2015
Букмекери оцінили шанси на «Золотий м’яч»-2024: Довбик у списку
12:12, 25 Грудня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія