Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Роналду, Кокорін, Хара. Хто з зірок футболу здійснить камінг-аут? Робимо ставки

Рейтинг Букмекерів
Нещодавно онлайн-букмекер Win Cash Live успішно спровокував громадськість, почавши приймати ставки на те, хто з англійських гравців до вересня 2016-го року визнає свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, зробивши так званий камінг-аут. У рубриці «Сам собі букмекер» ми вирішили не обмежувати себе національними і часовими рамками. І пропонуємо зробити віртуальну ставку на те, хто з відомих у світі футболістів рано чи пізно зробить відверте зізнання.
Роналду, Кокорін, Хара. Хто з зірок футболу здійснить камінг-аут?

Роналду, Кокорін, Хара. Хто з зірок футболу здійснить камінг-аут?

Для початку хочемо пояснити, що ця стаття носить виключно розважальний характер і на серйозність досліджень не претендує. Більше того, «Рейтинг Букмекерів» цілком поважає особисте життя гравців та їх право на вибір партнера.

Чи здійснить камінг-аут Кріштіану Роналду? Так – 1,25, ні – 3,70

На початку року, що минає ірландський букмекер Boylesports приймав ставки на те, що Ліонель Мессі стане новою пасією Кріштіану Роналду – зрозуміло, не серйозно пропонуючи такий варіант. Але чутки про нетрадиційну сексуальну орієнтацію одного з кращих футболістів світу ходять вже давно. Минулого тижня французький телеведучий Даніель Ріоло заявив, що Роналду пепебуває в гомосексуальних відносинах з голландським кікбоксером марокканського походження Бадром Харі. І витратив 21 млн доларів, літаючи один до одного на побачення на приватному літаку. Тут же з’явилися і недвозначні фото спортсменів, які обіймаються з підписами в стилі «молодята». Більше того, повідомлялося, що відносини Роналду з кікбоксером почалися ще під час публічного роману футболіста з Іриною Шейк. Російська топ-модель використовувалася ж виключно заради прикриття, як це прийнято в шоу-бізнесі.

Втім, французький журналіст не перший, хто публічно повідомляє про гомосексуальність Роналду. Свого часу співачка Ріанна хотіла як краще, а вийшло не дуже. Коментуючи спільне фото з Роналду, поп-діва повідомила, що в неї багато друзів-геїв. Мабуть, співачці оперативно роз’яснили, що у футболі, на відміну від шоу-бізнесу, подібні одкровення можуть серйозно нашкодити кар’єрі, тому як в подальшому на питання про Роналду Ріанна відповідати відмовлялася.

Народити дитину від сурогатної матері, як це зробив Роналду, також не дуже властиво молодим чоловікам традиційної орієнтації. Загалом і цілком, ми практично переконані, що на заході кар’єри, а швидше після її завершення Роналду зробить камінг-аут і тим самим спровокує черговий сплеск інтересу до своєї персони.

Найближчим часом подібних зізнань від португальця чекати не варто. Футбол – досить консервативний вид спорту, і подібні новини можуть серйозно нашкодити як самому футболісту, так і його партнерам.

Чи здійснять камінг-аут Кокорін і Мамаєв? Так – 1,90, ні – 1,90

Футболісти збірної Росії і давні друзі по життю свого часу перебрали з епатажем. Олександр і Павло постійно  їздили відпочивати удвох, викладаючи в соцмережах провокаційні знімки.

Кокорін пішов далі і порадував публіку зовсім вже відвертим фото, на якому він хлюпається у ванній з особою явно чоловічої статі.

У якийсь момент хлопцям підказали, що вони зайшли занадто далеко. Мамаєв незабаром обзавівся сім’єю. Та й Кокорін тепер воліє публікувати фотографії з відпусток в компанії моделей, заявлених у ролі подруг. Втім, диму без вогню не буває, тому в даній парі шанси на сенсаційні зізнання оцінимо 50/50.

Чи здійснить камінг-аут Балаж Джуджак? Так – 2,40, ні – 1,57

Півзахисник збірної Угорщини зробив собі ім’я в ПСВ і в благополучний на той момент «Анжі» приїжджав в статусі гравця основи. Але за махачкалінців незмінно з’являвся на полі з ідеальною зачіскою Джуджак лише 8 матчів і незабаром з незрозумілих причин покинув команду, перейшовши в московське «Динамо». Сталося це задовго до фінансових труднощів «Анжі» і до послідуючої розпродажі, що важливо.

У кулуарах повідомляли, що причиною настільки поспішного розставання з «Анжі» стали нетрадиційні сексуальні вподобання футболіста. Нібито в патріархальному дагестанському клубі подібна поведінка виявилася неприйнятною і партнери по команді оголосили бойкот Джуджаку.

Зараз Балаж грає в Туреччині, де також навряд чи будуть раді його камінг-ауту. Але по завершенні кар’єри чому б і не розповісти правду. Якщо, звичайно, все це не порожні чутки.

Чи здійснить камінг-аут Гонсало Хара? Так – 5,00, ні – 1,15

Про особисте життя чилійського захисника нічого не відомо, але своїм вчинком на Кубку Америки він заслужив потрапляння в даний рейтинг. Засунути палець в анус суперника, щоб спровокувати його. Погодьтеся, таке мало кому може прийти в голову. Але Гонсало не знайшов в подібній витівці нічого негожого, провернувши подібну операцію щодо нападаючого збірної Уругваю Едісона Кавані. Що цікаво, спочатку своєї мети Хара домігся – Кавані був видалений. Щоправда, потім захиснику була виписана дискваліфікація і більше на успішному для своєї збірної турнірі він не зіграв.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт