Увійти

Реал – Жирона Ла Ліга: прогноз на матч 10.02.2024

17:02, 9 Лютого 2024
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч Реал – Жирона 24 туру Ла Ліги: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 10 лютого 2024.

Поділитися:

Центральним протистоянням, можливо, всього чемпіонату Іспанії з футболу (Ла Ліга 2024) буде матч Реал – Жирона. Саме ці команди посідають перші два місця турнірної таблиці, а українські гравці у складі обох колективів ще більше підвищують цікавість до цього двобою.

Поєдинок між «вершковими» та каталонцями відбудеться в суботу, 10-го лютого. Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена мадридців – «Сантьяго Бернабеу».

Нижче на цій сторінці користувачі «Рейтингу Букмекерів» можуть дізнатися котирування БК, ставки на матч Реал – Жирона, а також інформацію щодо трансляції українського дербі в Іспанії.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії VBET виставили коефіцієнти Реал – Жирона. На думку аналітиків БК, мадридці є досить впевненим фаворитом, попри те, що приймають все-таки другу команду чемпіонату:

Прогнози експертів

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик підготував свій прогноз на матч Ла Ліги Реал – Жирона:

«Реал» виглядає авторитетніше та грає вдома. Цього сезону мадридці вже переконливо перемагали «Жирону» на її полі (3:0). «Вершкові» націлені на чемпіонство, Карло Анчелотті має усі шанси виконати цю місію.

«Жироні» важко буде проти «Реала». Їм останнім часом взагалі складно даються гостьові матчі, навчилися проти них грати опоненти. Тому схиляюся до перемоги «Реала», при усій моїй симпатії до «жиронців». Поставлю на голи мадридців у кожному з таймів, один із яких повинен забити Джуд Беллінгем.

Ставка: «Реал» заб`є в обох таймах

1.91

Подивитися інший прогноз на матч 24 тур Ла Ліги Реал – Жирона від наших експертів можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Реал – Жирона? Переглянути протистояння лідерів іспанського чемпіонату за участю українських футболістів Андрія Луніна, Віктора Циганкова і Артема Довбика можна на платформі офіційного транслятора Ла Ліги в Україні – медіасервісі Megogo.

Іван Гецко: «У матчі «Реал» – «Жирона» українці можуть переписати історію»

Конкурс до матчу Нігерія – Кот-д’Івуар: 1000 грн на карту!

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Іван Гецко: «У матчі «Реал» – «Жирона» українці можуть переписати історію»
17:02, 9 Лютого 2024
Шакіл О’Ніл став амбасадором букмекера DraftKings
17:02, 9 Лютого 2024
У Бразилії заборонили клубам співпрацювати з нелегальними букмекерами
17:02, 9 Лютого 2024
В Україні виявлено договірні матчі в багатьох видах спорту
17:02, 9 Лютого 2024
Букмекер Stake фіксує чималі ставки на перемогу Трампа на президентських виборах у США 2024
17:02, 9 Лютого 2024
UGC звернулася до Google з проханням припинити блокування реклами ліцензованих в Україні гемблінгових компаній
17:02, 9 Лютого 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія