Увійти

Понад 20 тисяч фанів «Евертона» закликали клуб відмовитися від партнерства з букмекером

15:06, 27 Червня 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Нещодавно «іриски» домовились про співпрацю з новим спонсором у сфері беттингу – це стало найбільшою угодою в історії клубу. Проте багато вболівальників клубу розкритикували цей крок від керівництва мерсисайдців.

Поділитися:

Два тижні тому футбольний клуб «Евертон» уклав партнерську угоду з криптовалютним букмекером Stake. Відзначалося, що це рекордний спонсорський контракт за 144-річну історію клубу.

Логотип компанії має бути розміщено на футболках чоловічих та жіночих команд, а також транслюватиметься на екранах домашнього стадіону команди – «Гудісон Парк». Партнерство «Евертона» з БК Stake є одним з етапів мерсисайдців збільшення доходу від усіх активів клубу.

Після оголошення щодо цієї угоди більш ніж 20 тисяч людей підписали онлайн-петицію, яка закликає «Евертон» відмовитися від нового спонсора з беттингу.

Багато вболівальників визнали, що клубу необхідно піти іншим шляхом після того, як за останні три сезони він зазнав збитків у розмірі 372 мільйони фунтів стерлінгів. Жодних планів відмовлятися від нового партнерства немає.

Але такий рівень протидії спонсору клубу вважається безпрецедентним в англійському футболі.

Власник абонемента «Евертона» Бен Мелвін, який страждав від ігрової залежності протягом багатьох років, сказав, що створив цю петицію для того, аби відправити повідомлення клубу про те, що він вважає «шкідливим продуктом»:

Партнерство не відповідає девізу клубу, стандартам, які він встановлює, та фантастичній роботі, виконаній клубом щодо вирішення проблем психічного здоров’я.

Я не очікував, що петиція досягне такого рівня. Розумію, що керівництво «Евертона» може не змінити свого рішення, але хочу, щоб вони знали, скільки людей підписало її, і розуміли, що відчувають деякі фанати.

Недавнє опитування компанії з дослідження ринку та аналізу YouGov показало, що 1,4 мільйона людей у ​​Великій Британії постраждали від азартних ігор, а ще 1,5 мільйона наражаються на ризик.

Але Прем’єр-ліга, Англійська футбольна ліга і Рада зі ставок та азартних ігор стверджують, що немає жодних доказів причинно-наслідкового зв’язку між партнерством з букмекерами та проблемою лудоманії.

Наступного місяця британський уряд повинен вирішити, чи слід змінити закони про азартні ігри, включно із забороною на спонсорство у футболі.

Футболістам АПЛ буде заборонено рекламувати азартні ігри

«Аякс» підписав контракт з букмекером Unibet

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Американські БК зізналися, що обмежують ліміти для плюсових гравців
15:06, 27 Червня 2022
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
15:06, 27 Червня 2022
Букмекер приймає ставки на війну між людьми та інопланетянами, у разі їхнього нападу
15:06, 27 Червня 2022
Беттор задіяв соцмережі, щоб змусити вибачитися представників БК Bet365
15:06, 27 Червня 2022
90% ставок у Бразилії припадають на неліцензовані букмекерські компанії
15:06, 27 Червня 2022
Бразильські гравці назвали головну перевагу букмекерських компаній
15:06, 27 Червня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія