Увійти

Погрози м*дакам. Як президент «Інгульця» запобіг проведенню гри «на контору»

23:02, 9 Лютого 2019
Тарас Гончар
Підписатися Читати в повній версії

У рамках свого другого навчально-тренувального збору першоліговий «Інгулець» зіграв контрольний поєдинок проти «Гірника». Як розповів президент петрівського клубу Олександр Поворознюк, він запобіг проведенню матчу «на контору».

Поділитися:

Погрози м*дакам. Як президент «Інгульця» запобіг проведенню гри «на контору»

«Перед спарингом з «Гірником» мені подзвонили з ПФЛ і повідомили, що наш матч потрапив у лінію азійської контори. І попередили, що на нашому стадіоні має бути людина, яка буде «вести» цю гру. Після вивчення всіх глядачів, хто знаходився на стадіоні, ми знайшли чоловіка, який говорив у навушниках по телефону, дивлячись на екран. Охорона дала йому вибір: або вимкнути телефон, або його «оформлять» за всіма правилами», – розповів президент «Інгульця» у коментарі сайту Sportarena.

За словами Олександра Поворознюка, скаут, коли його викрили, зателефонував свої керівникам, аби гру зняли з лінії, і залишив стадіон. Охороні скаут розповів, що він із «Спорт-рев’ю», а за свою роботу на стадіоні отримує 35 євро.

Після цього президенту клубу подзвонив голова Комітету з етики та чесної Франческо Баранка та підтвердив, що матч зняли з азійської контори.

Наостанок Олександр Поворознюк емоційно звернувся до людей, які організовують матчі з фіксованим результатом.

«Хочу сказати, щоб усі почули. Попередити. Зорова пам’ять у мене феноменальна. Якщо ще раз на моїх матчах побачу таких «телефоністів», будуть прийняті найбільш жорсткі, найбільш дієві міри, щоб ніхто і ніколи не насмілився паскудити наш футбол! Я думаю, люди в Україні вже знають моє ставлення до футболу. Тому хочу таких м*даків попередити, щоб я їх більше не бачив на наших стадіонах!»,  – заявив президент «Інгульця».

Нагадаємо, що днями на інший товариський матч «Рух» – «Нива» поставили аномальну суму коштів, однак зусиллями Комітету з етики і чесної та президента винниківського клубу Григорія Козловського вдалося запобігти, щоб ставки не зіграли.

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Матч УПЛ міг бути договірним: які котирування давали БК на цю гру?
23:02, 9 Лютого 2019
УПЛ повертається: хто головний фаворит?
23:02, 9 Лютого 2019
Андердоги чи фаворити: на кого ставити? Експеримент «Рейтингу Букмекерів»  
23:02, 9 Лютого 2019
Букмекери: які команди покинуть УПЛ за підсумками сезону?
23:02, 9 Лютого 2019
Букмекери: в УПЛ з’явився явний фаворит на виліт
23:02, 9 Лютого 2019
Букмекер назвав головних претендентів на виліт з УПЛ
23:02, 9 Лютого 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія