Увійти

Parimatch став офіційним партнером «Челсі»

13:08, 9 Серпня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Міжнародна букмекерська компанія Parimatch анонсувала початок «масштабного партнерства» з чинним переможцем Ліги чемпіонів – лондонським «Челсі».

Поділитися:

Parimatch став офіційним партнером «Челсі»

Parimatch Tech – продуктова компанія, що просуває бренд Parimatch на глобальному рівні та розвиває технологічні та маркетингові рішення в індустрії беттінгу і розваг – уклала партнерський контракт з «Аристократами». Відомо, що угода діятиме наступні три сезони – до кампанії 2023/2024 років. 

Представники букмекера пообіцяли: «Будемо використовувати сміливий і амбітний бренд «Челсі», а також широкий спектр цифрових, соціальних і логістичних ресурсів клубу для створення спільних брендингових можливостей», – мовиться у заяві Parimatch. 

Роман Сиротян, со-СЕО Parimatch, прокоментував факт початку партнерства з лондонцями:

«Унікальний стиль і харизма «Челсі» ідеально резонують із пристрастю Parimatch до спорту й амбіціями компанії. Стати офіційним партнером чемпіонів Європи 2020/21 – це щось дуже відповідальне і захоплююче. 

На щастя, Parimatch – це бренд, готовий підкорювати нові висоти, і ми приємно схвильовані тим, які результати принесуть нам майбутні три роки партнерства! Наші два бренди звикли до стильних перемог і завжди прагнуть до успіху, і ми впевнені, що це партнерство принесе удачу, незліченні перемоги та азарт від гри нашій компанії, клубу і, звичайно, мільйонам футбольних фанатів з усього світу», – сказав Сиротян. 

Генеральний директор «Аристократів» Гай Лоуренса теж поділився очікуваннями від співпраці з БК Parimatch. 

«І «Челсі», і Parimatch прагнуть до величі. Ми сміливі, готові до інновацій і, найголовніше, ми обидва народжені, щоб перемагати. Минулий рік був надзвичайно успішним для Parimatch – вони розширилися і відкрили нові ринки, а також запустили кілька проектів, які докорінно змінили правила гри. 

«Челсі» також показав свою майстерність, вдруге в історії клубу став чемпіоном Європи! Ми пишаємося цим партнерством і раді можливостям, які воно відкриває», – резюмував Лоуренс.

Торік компанія Parimatch запустила сайт, орієнтований на клієнтів з Великої Британії, а згодом підписала контракти з «Лестером» і «Евертоном». Вочевидь, шляхом укладання угод з відомими клубами з АПЛ букмекер прагне підвищити впізнаваність бренду на просторах Об’єднаного Королівства. 

Нагадаємо, з червня Parimatch офіційно обслуговує українських клієнтів. Як зареєструватися на сайті, виводити кошти і кому платити податки, читайте у нашому матеріалі за посиланням

Боєць Ярослав Амосов продовжить співпрацю з Parimatch

Довгострокові ставки на АПЛ: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
«Астон Вілла» – МЮ: чи вдасться тен Хагу зберегти роботу в клубі?
13:08, 9 Серпня 2021
МЮ – «Тоттенгем»: хто ж фаворит матчу?
13:08, 9 Серпня 2021
Заборона на гемблінг-спонсорів обійдеться клубам АПЛ у 126 млн фунтів
13:08, 9 Серпня 2021
«Манчестер Сіті» – «Арсенал»: чи вдасться Артеті здивувати Гвардіолу?
13:08, 9 Серпня 2021
Букмекер Parimatch став партнером ФК «Ноттінгем Форест»
13:08, 9 Серпня 2021
Букмекер Betway став європейським партнером «Челсі»
13:08, 9 Серпня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія