Увійти

Parimatch Foundation доставив лікарням Львівщини нові апарати ШВЛ

17:07, 22 Липня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation допоміг лікарням Львівської області отримати нові апарати штучної вентиляції легень, що використовуються під час лікування пацієнтів з COVID-19.

Поділитися:

Parimatch Foundation доставив лікарням Львівщини нові апарати ШВЛ

Благодійники доставили апарати штучної вентиляції легень AHP300 виробництва Allied Healthcare Inc у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Ситуація в країні ускладнена ще й іншими соціально-економічними проблемами, які можна вирішити тільки спільними зусиллями державних органів влади, соціально-відповідального бізнесу та суспільства», – мовиться в заяві Parimatch Foundation.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 22 липня в Україні зафіксовано 829 нових випадків коронавірусної хвороби. Загалом на території нашої держави майже 61 тисяча (8353 випадки – на Львівщині) лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1534 летальні.

«COVID-19 — це глобальна проблема в усьому світі. Львівщина, на жаль, не стала виключенням. Тому дуже важливо створювати гідні умови для лікування наших громадян. Тільки об’єднавши наші зусилля, ми зможемо подолати наслідки пандемії», – зазначив Вадим Місюра, представник Parimatch Foundation в Україні.

«Коли почалася пандемія, не вистачало навіть найнеобхіднішого. Але доволі швидко ми вже мали у своєму розпорядженні мінімальний набір всього того, що необхідно для прийому пацієнтів. Ми звернулися як до МОЗу, так і до різних волонтерських організацій й сьогодні ми повністю забезпечені найнеобхіднішим.

Хочу відзначити, що у нас практично найнижчий показник захворювань серед медперсоналу. Прийшло багато молоді, яка хоче працювати не зважаючи на небезпеку. І, що приємно, є позитивні відгуки від пацієнтів на адресу молодого медичного персоналу», – розповів головний лікар Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко.

Цьогоріч у березні букмекерська компанія Parimatch виділила 10 млн гривень на боротьбу з COVID-19.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що PM Foundation придбав медичне обладнання для дитячої інфекційної лікарні в Києві.

У Favbet озвучили основну місію благодійного проєкту Favorit Foundation

Британські букмекери виручили £2.6 млн для медиків в рамках благодійної акції

Опубліковано у: Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Букмекер Parimatch став партнером ФК «Ноттінгем Форест»
17:07, 22 Липня 2020
Верховний суд України відхилив позов БК Parimatch
17:07, 22 Липня 2020
Голова КРАІЛ запевняє, що українці отримають свої 250 млн гривень від Parimatch
17:07, 22 Липня 2020
Акціонери звільнили директора Parimatch
17:07, 22 Липня 2020
СБУ перевіряє Parimatch щодо можливого обходу санкцій РНБО
17:07, 22 Липня 2020
БК Parimatch подала до суду на Зеленського через санкції
17:07, 22 Липня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія