Увійти

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

18:04, 7 Квітня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Сьогодні у рубриці «Оце так ставка!» «РБ» розповідає про чоловіка, який завдяки відмінному знанню становища справ у нижчих дивізіонах англійського футболу зумів скласти виграшний експрес із загальним коефіцієнтом 2551.0.

Поділитися:

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Клієнт букмекерської компанії Paddy Power надовго момент, коли вирішив завітати у пункт приймання ставок, наважившись скласти ризикований експрес на дев’ять подій п’ятниці – здебільшого на поєдинки Чемпіоншипу, Першої та Другої ліг Англії (третій та четвертий за силою дивізіони – «РБ»). 

Епічна ставка бере свій початок у Лондоні, де зустрічалися дві команди Чемпіоншипу – КПР приймав «Ковентрі Сіті». Уже до середини першої 45-хвилинки господарі вели з рахунком 2:0, а остаточний результат на табло з’явився після точно пострілу бельгійського хавбека Іліаса Чейра. Як підсумок – 3:0, впевнена перемога «Рейнджерів». 

Наступною зустріччю була дуель «Сток Сіті» і «Брістоля», а за умовами парі «Гончарі» повинні були здобути перемогу, що і сталося: клуб зі Сток-он-Трента забив по одному голу у кожному з таймів – 2:0. Паралельно увага нашого героя була прикута до подій у поєдинку «Борнмута» і «Мідлсбро» – тут теж, як ви могли здогадатися, завершилося усе на користь гравця, який спрогнозував перемогу «Вишень» (3:1). 

Далі ця бетторська авантюра перемістилася у Першу лігу. І знову вдача не підвела чоловіка: «Халл» мінімально переграв «Крю» (2:1), а «Пітерборо Юнайтед» теж під завісу зустрічі вигриз перемогу у «Флітвуда» (1:0). Однак в обох поєдинках довелося добряче понервувати, позаяк ставка двічі була за крок від провалу, бо «Тигри» забили переможний гол у компенсований до другого тайму час, і «Пафосні» відзначилися на 89-ї хвилині. Водночас «Плімут не без проблем розібрався з «Вімблдоном» (1:0).

До перемоги залишалося три матчі, але усі вони повинні були бути зіграні у третьому за силою дивізіоні Англії, де, здавалося б, не так багато уболівальників, які здатні не тільки знати становище команд, розуміти форму, у якій перебуває кожен з колективів, аналізувати перебіг турніру, а й робити ставки на ці «трясовинні» протистояння. 

Втім, вочевидь, усе це не про клієнта Paddy Power: він «зарядив» на звитяги «Лейтон Орієнта» у матчі проти «Мансфілд Таун» (2:0), вгадав підсумок поєдинку «Стівенейджа» з «Олдхемом» (1:0), спрогнозував виграшний результат «Кембридж Юнайтед» у дуелі з «Моркамом» (2:1).

Завдяки відмінним знанням нижчих дивізіонів англійського футболу гравець зумів перетворити ставку у £20 (₴770) на виплату у розмірі £51 031 (понад ₴1 968 000), примноживши суму парі у понад 2,5 тисячі разів. Отак інколи буває, коли одна ставка може зробити вас заможним (або залишити ні з чим). 

Компанії Paddy Power нічого не залишалося, окрім як привітати беттора, розрахувати ставку щасливчика і назавжди закарбувати його ім’я у залі слави ірландського букмекера. 

Експрес (коефіцієнт – 2551.0)

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав історію відчайдуха, у якого зіграв шалений суперекспрес на 15 подій із шаленим коефіцієнтом завдяки голу у додатковий час. 

Підписуйтеся на наші сторінки у  Instagram та Telegram.

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на 12 матчів з коефіцієнтом 1024.0

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
1 млн грн на кф 5,56: беттор зібрав переможний експрес на ЛЧ
18:04, 7 Квітня 2021
43 мільйони гривень – виграш гравця з експреса на Лігу чемпіонів
18:04, 7 Квітня 2021
Мілевський і його друг виграли на договірному матчі 683 тисячі гривень
18:04, 7 Квітня 2021
Поставив 4 000 грн, а виграв 672 тис: у беттора доїхав експрес на бразильський футбол 
18:04, 7 Квітня 2021
Виплата зі ставки 1,4 млн грн: гравець передбачив перемогу Двалішвілі на турнірі UFC 306
18:04, 7 Квітня 2021
Виплата зі ставки понад 30 млн грн: беттор зібрав переможний експрес на футбол
18:04, 7 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія