Увійти

Оце так ставка! У гравця доїхав класний експрес завдяки перемогам «Челсі» і «Вільярреала»

16:06, 2 Червня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Розповідаємо вам про найпалкішого уболівальника «Челсі» у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті».

Поділитися:

Оце так ставка! У гравця доїхав класний експрес завдяки перемогам «Челсі» і «Вільярреала»

Є тип бетторів, який складає експрес з матчів на місяць вперед, і терпляче чекає початку подій. Сьогодні наша оповідь саме про таких людей. Клієнт компанії Paddy Power з Лондона може номінуватися на премію «Найбільш терпляча людина року», адже у купоні чоловіка дебютний поєдинок датований першим тижнем травня, а заключний – останнім тижнем весни. 

Йому довелося очікувати три тижні, щоб усі зустрічі завершилися, але він – ми впевнені – ні про що не шкодує, оскільки його експрес на 8 подій із загальним коефіцієнтом 612.0 успішно доїхав. 

Пригода британця розпочалася 8-го травня, коли він зарядив на перемоги «Ліверпуля» і «Фіорентини» у протистояннях з Саутгемптоном і Лаціо відповідно. «Червоні» переграли Святих (2:0) зусиллями Садьйо Мане і Тьяго Алькантари, який забив свій перший гол за команду Юргена Клоппа, а «Фіалки» завдяки дублю Душана Влаховича виявилися сильнішими за «Орлів» (2:0). Успішний початок покладений. 

Наступна зупинка – зустріч «Манчестер Сіті» з «Ньюкасл Юнайтед». Здавалося, б що у «Містян» не має виникнути проблем, але усе пішло не так з самого початку: манкуніанці двічі були змушені відіграватися, проте усе вирішилося на користь тоді вже чинних чемпіонів АПЛ (4:3), що і потрібно було беттору. Вирішальним став хет-трик іспанця Феррана Торреса. 

Далі чоловік вирішив випробувати вдачу на півфінальних матчах плей-оф Чемпіоншипу. І тут, як ви вже могли здогадатися, підсумки були спрогнозовані точно: перемоги «Суонсі над «Барнслі» (1:0), і «Борнмута» над «Брентфордом» (1:0), хоча у обох випадках було близько до провалу. Бетторові не довелося чекати довго, бо вже на наступний день «Челсі» на «Стемфорді» приймав «Лестер». Як підсумок – мінімальна звитяга «Аристократів» (2:1), а клієнтові Paddy Power ще один «плюсик» до експреса. 

Залишалося дві події – фінали Ліги Європи і Ліги чемпіонів. Напевно, житель столиці Великої Британії ризикував, коли взяв прохід «Вільярреала» у двобої з «Манчестер Юнайтед». В основний час зустрічі колективи не змогли виявити сильнішого. Під час серії пенальті на дещицю більше вдачі було у «Жовтої субмарини» – схибив голкіпер Давід Де Хеа, а Унаї Емері забрав вже четвертий кубок. 

Заключне – дуель англійських клубів на «Драгау». Віра у «Челсі» не підвела нашого героя, адже підопічні Томаса Тухеля виграли Лігу чемпіонів, обігравши «Манчестер Сіті» з рахунком 1:0. Під завісу першого тайму єдиний результативний удар до свого активу записав німець Кай Хаверц. 

Гравець перетворив суму ставки у £10 (388₴) на виплату £6120 (понад ₴237 тисяч). Букмекеру нічого не залишалося, окрім як здійснити розрахунок і повідомити, що щасливчик потрапив до залу слави Paddy Power. 

Експрес (коефіцієнт – 612.0, ставка £10, виплата – £6 120)

Днями «РБ» написав про генія з Ліверпуля, який вгадав підсумки усіх матчів заключного туру англійської Прем’єр-ліги. Не просто вгадав, а залишив свої думки на експресі, загальний коефіцієнт якого вражає уяву.

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Оце так ставка! Завдяки голу в додатковий час у гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 9187.0

Опубліковано у: Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
1 млн грн на кф 5,56: беттор зібрав переможний експрес на ЛЧ
16:06, 2 Червня 2021
43 мільйони гривень – виграш гравця з експреса на Лігу чемпіонів
16:06, 2 Червня 2021
Мілевський і його друг виграли на договірному матчі 683 тисячі гривень
16:06, 2 Червня 2021
Поставив 4 000 грн, а виграв 672 тис: у беттора доїхав експрес на бразильський футбол 
16:06, 2 Червня 2021
Виплата зі ставки 1,4 млн грн: гравець передбачив перемогу Двалішвілі на турнірі UFC 306
16:06, 2 Червня 2021
Виплата зі ставки понад 30 млн грн: беттор зібрав переможний експрес на футбол
16:06, 2 Червня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія