Увійти

Наслідний принц Джохора стурбований корупцією в малайзійському футболі

14:09, 27 Вересня 2015
Олександр Веселов
Підписатися Читати в повній версії

Проблему договірних матчів у футболі Малайзії прокоментував один з членів Королівської сім’ї, який також є президентом місцевого футбольного клубу.

Поділитися:

Наслідний принц Джохора стурбований корупцією у футболі Малайзії

Наслідний принц Джохора Тунку Ісмаїл Султан Ібрагім вважає, що Футбольна Асоціація Малайзії недостатньо жорстко веде боротьбу з матчами із наперед визначеним результатом.

«Проблема договірних матчів процвітає в нашій країні, це тривожна ситуація, тому Футбольна Асоціація повинна вживати більш жорстких заходів по її усуненню», – говорить Принц.

«Наприклад, якщо футболіста спіймали на активній участі в поєдинку з фіксованим кінцем, і це доведено законом, то карати треба суворо – довічна дискваліфікація. Ніяких усунень на три місяці зі штрафом у 3 тисячі рінггіт (700 доларів США), з подальшою можливістю продовжувати кар’єру – подібні міри покарання нікого не налякають та нічого не вирішать».

Крім того, наслідний принц вважає, що «щеплення» від корупції спортсменам потрібно робити в юному віці, створюючи в країні відповідні навчальні академії.

Відзначимо, що Джохор – султанат в Малайзії, штат країни, який входить до складу федерації. А 31-річний Тунку Ісмаїл Султан Ібрагім не просто носить королівський титул, але є президентом ФК «Джохор» (Прем’єр-ліга Малайзії), а також радником президента Футбольної Асоціації Малайзії. Крім того, Тунку Ісмаїл – офіцер армії Індії.

Також нагадаємо, раніше повідомлялося, що малазійська футбольна влада планує впровадити певні заходи щодо подолання проблеми договірних матчів.

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Поділитися:
Схожі записи
У Франції дохід від гемблінгу перевищив торік позначку понад 13 млрд євро
14:09, 27 Вересня 2015
Стали відомі деталі того, як саме баскетболіста НБА викрили на ставках
14:09, 27 Вересня 2015
Боруссія Дортмунд – ПСЖ Ліга чемпіонів: прогноз на матч 01.05.2024
14:09, 27 Вересня 2015
Голова UGC просить перевірити на корупційність новий законопроєкт про азартні ігри
14:09, 27 Вересня 2015
ФК «Кремінь» зробить перевірку на поліграфі через звинувачення у можливому «договірняку» (ВІДЕО)
14:09, 27 Вересня 2015
Офіс Генпрокурора заблокував понад 2500 нелегальних гемблінг-сайтів в Україні
14:09, 27 Вересня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія