Увійти

Нардеп Гончаренко виступає проти узаконення грального бізнесу

18:06, 30 Червня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Депутат Олексій Гончаренко наголосив, що фракція «Європейська Солідарність» виступає проти прийняття закону про гральний бізнес. За словами парламентарія, наповнювати державний бюджет коштом українців – неприпустимо.

Поділитися:

Нардеп Гончаренко виступає проти узаконення грального бізнесу

Народний депутат Олексій Гончаренко від фракції «Європейська Солідарність» виступає проти ухвалення законопроєкту №2285-д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

«Для декого цей закон буде джекпотом, а для більшості населення України – це буде суцільний програш. Від цієї залежності страждають мільйони людей. Замість того, аби з нею боротися – їй відкриваються двері на всю країну», – заявив парламентарій.

«Хочу нагадати, що Зеленський раніше казав, що все це буде відбуватися лише в п’ятизіркових готелях, аби багаті туристи приїжджали пограти. Зараз вже мова йде і про три-чотиризіркові готелі. А такі готелі можна знайти й в райцентрі. Фактично, по всій країні відкривається гральний бізнес. Лише невелика частина грошей дійде до держбюджету. А ще якась частина осяде в гаманцях тих, хто просуває цей закон. А особливо, якщо будуть створені якісь корупційні комісії щодо контролю за цим. Наша фракція проти ухвалення цього закону», – зауважив Гончаренко.

«Не можна дивитись на державу і людей лише з точки зору наповнення бюджету. Важливо, як це буде відбуватися, і шляхом чого. І точно це не можна робити коштом людей, які «хворі» на ігроманію», – наводить слова народного депутата Prm.ua.

Нагадаємо, що сьогодні, 30-го червня, на ранковому пленарному засіданні Верховна Рада розпочала розгляд законопроєкту, що передбачає легалізацію грального бізнесу в Україні. Розгляд проєкту закону №2285-д продовжиться на пленарному засіданні у середу, першого липня.

Також проти легалізації азартних ігор виступила голова політичної партії «Всеукраїнське об’єднання Батьківщина» Юлія Тимошенко.

НАЗК: «Ухвалення законопроєкту №2285-д без змін може завдати Україні багатомільйонних збитків»

Опубліковано у: Новини, Новини законодавства
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Голова UGC просить перевірити на корупційність новий законопроєкт про азартні ігри
18:06, 30 Червня 2020
Офіс Генпрокурора заблокував понад 2500 нелегальних гемблінг-сайтів в Україні
18:06, 30 Червня 2020
Перед своєю ліквідацією КРАІЛ вимагає заблокувати доступ до трьох нелегальних БК
18:06, 30 Червня 2020
Парламент схвалив ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за гральним бізнесом
18:06, 30 Червня 2020
Букмекерська компанія VBET усунула збій – клієнти знову можуть виводити гроші
18:06, 30 Червня 2020
Указ президента Зеленського щодо обмежень на азартні ігри: СБУ доручили провести перевірки організаторів азартних ігор
18:06, 30 Червня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія